2777
2789
عنوان

خواستگاری از دختر پولدار برای داداشم یعنی قبول میکنه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 4965 بازدید | 166 پست
زندگی مشترک اسمش روشهزن و شوهر باید همکاری داشته باشن

بله میدونم،چرخوندن زندگی ب عهده ی مرده ،نباید از اول با این دید بره جلو ک چون ایشون شاغله ،مورد مناسبیه،چون زن و شوهر باید همکاری داشته باشن،

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باشم جای ایشونقبول نمیکنماز حرفاتون اینطور برداشت کردم که بیشتر دنبال پول دختر هستید تا خود دختر

شک نکن دنبال پولن منم از این خواستگارا دارم که فقط دنبال پول و خونه و ماشین و شغلمم. ادم مجرد بمونه شرف داره. اینها خودشون حاضر نیستن خواستگاری یک دختر ساده بی پول و غیرشاغل برن و هزار تا کلاس برای این دخترای بیچاره میذارن. باید این مدل مردها رو همه رد کنن تو خواستگاری

اینقدر پرستارا پر فیسن فقط دنبال پول ملتن برای ازدواج، مرداشون که دنبال زنهای پولدار و شاغلن، زنهاشو ...

تموم شد دیگه.پرستارا تو بورس نیستن.پزشکا زرنگ شدن .من ندیدم پرستارباپزشک.دور بر من پر پرستاره شوهرا بیکار

خب اگه بخوایم با این منطق پیش بریم که هیچکس نمیتونه ازدواج کنهداداش من ۲۴ سالشه. از جوون ۲۴ ساله توق ...

خب واقعا کسی پس انداز اولیه رو نداره نیاز نیست حتما ازدواج حداقل بزاره شرایط اش درست بشه من من همسرم درآمدش خوبه و زمین داره یعنی پس انداز اولیه رو داره ماشین داره باز تو خرید خونه و..موندیم دیگه وای بحال کسی که بخواد از صفر شروع کنه

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
خب اگه بخوایم با این منطق پیش بریم که هیچکس نمیتونه ازدواج کنهداداش من ۲۴ سالشه. از جوون ۲۴ ساله توق ...

از دختر ۲۳ ساله توقع خونه و ماشین و حقوق اوردن داری؟

خودت بودی الان تاپیک گذاشته بودی پیش خودشون چی فکر کردن فلان فلان شده ها اومدن خواستگاری

یا

خواهر شوهر فلان فلان شدم میگه حقوقتو خرج خوردن داداشم کن

خیلی جالبید بخدا

بحث خانواده ها فرق میکنهمهم خود زن و شوهرن که در یک سطح باشنحالا ۵ تومن اختلاف حقوق چیزی نیست

برای یک مرد ۱۵ تومن یعنی خط فقر ک باید خرج خونه بده😅

برای خانمی ک لازم نیست خرج خونه بده

۲۰ خیلی هم عالیه..

حالا الان دیدم سنت کمه

حرفات به خاطر همونه

💕

وا خب معلم و پرستار در یک سطح ان دیگه تازه شاید داداش من بالاترم باشه

با نگاه مادی و پولکی که شما دارید و چرتکه ای که انداختید برای انتخاب عروس، باید بگم بله از داداش شما بالاتره

چون هم حقوقش بیشتره هم ماشین داره هم خونه

رویایی دارم...که غیرممکن نیست...
اسی دختری که اینقدر سرمایه داره میره با بالاتر از خودش ازدواج میکنه یا هم سطح چرا بیاد پایین تر

حالا شاید اگر بله بگه

پدر منم ازشون حمایت کنه

ما هم ندار و بدبخت نیستیم والا

ولی هر چیزی به موقعش

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

زن داداش من پرستار اینقدر دختر خوب و متینی هست ک نگو البته خب داداشم دندان پزشکه 🤭

خب عزیزم پرستارا اکثرا دنبال پزشکن این اقا هم اگر خانم بود دیگه خواستگاری معلم نمیرفت به کمتر از پزشک راضی نیستن 😆

برای یک مرد ۱۵ تومن یعنی خط فقر ک باید خرج خونه بده😅برای خانمی ک لازم نیست خرج خونه بده۲۰ خیلی هم ع ...

جفتشون همکاری میکنن

با ۳۵ تومن دونفر نمیتونن ازدواج کنن؟!! 

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

وااا ما که همچین توقعی نداشتیمخودش خواسته بهش رسیده

ولی شما چشم دوختید به خونه و ماشین و پول اون دختر و واسه همین دارید میرید خواستگاریش،چون اصلا یه کلام نگفتی دختر با وقار و مهربون و .... ،فقط از داراییش گفتید نه خودش