بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
منم درست بلد نیستم شوهرم حساب میکنه ، ولی خب طلا هم بسته به نوعش اجرتش خیلی فرق داره ، معمولا النگو کمترین مزد رو داره و طلاهای شرکتی خوشگل خیلی اجرا بالاس
حالا وزن طلارو در قیمت تابلو ضرب کن هرچی که شد میشه پول طلای خام
حالا۲۰درصد پول طلای خام رو خساب کن و بهش اضافه کن میشه مل پولی که باید بدی
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
خودشون عدد بزنن کم یا زیاد ممکنه بزنن خودت دقت کن همونایی ک گفته رو وارد میکنه
مثلا قیمت تابلو با ۷ درصد سود و ۱۴ درصد مالیات
فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن