2777
2789

اصلا هیچی ازش سردر نمیارم 

هرچی هم از گوگل زدم بدتر گیج شدم

نمیخوام طلافروش سرم کلاه بزاره 

بی زحمت کسی فرمول ساده تر بلده به من یاد بده 

ممنون میشم

مطمئن باش سرت کلاه می‌زارن بعد خرید حتما برید صنف تا براتون حساب کنن

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بایدانقد بخری بفروشی تا دستت بیاد منم هنو دقیقشو گاهی گیج میشم 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خب اگه فرمولشو بلد باشم اونجا خودمم حساب میکنمفکر نکنه چیزی نمیفهمم

خودشون حرفه این 

می‌دونن چیکار کنن

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

منم درست بلد نیستم شوهرم حساب می‌کنه ، ولی خب طلا هم بسته به نوعش اجرتش خیلی فرق داره ، معمولا النگو کمترین مزد رو داره و طلاهای شرکتی خوشگل خیلی اجرا بالاس 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

درصد احرت ساخت طلارو بپرس مثلا میگه۱۳درص 

با۷درص فروشنده میشه ۲۰دصد 

حالا وزن طلارو در قیمت تابلو ضرب کن هرچی که شد میشه پول طلای خام

حالا۲۰درصد پول طلای خام رو خساب کن و بهش اضافه کن میشه مل پولی که باید بدی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خب همین اولین خریدم هم نمیخوام سرم کلاه بزارن

باید بگی جلو حساب کنید لطفا 

خودشون عدد بزنن کم یا زیاد ممکنه بزنن خودت دقت کن همونایی ک گفته رو وارد میکنه 

مثلا قیمت تابلو با ۷ درصد سود و ۱۴ درصد مالیات

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن