2777
2789
عنوان

محاسبه خرید طلا با فرمول ساده تر کسی بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 62 پست
منم شنیدم حذف کردن..فقط اجرت ساخت و سود

من سالهاست طلا بدون مالیات میخرم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ببین مثلا طلا گرمی ۵تومنه و تو ۵گرم طلا خریدی پول طلای خام میشه ۲۵میلیون تومن احرت ساخت طلارو از فر ...

خیلی عالی توضیح دادید ،با این فرمول راحت حساب کردم،خداخیرتون بده،ممنونم ازتون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم مالیلت سالهاست از طلا برداشته شده و اینکه اجرت فروشنده و احرت ساخت رو از قیمت تابلو نمیرنن از ...

من حدود ۵ سال هست هر هفته میرم طلا میخرم...مالیات رو حتی توی فاکتور درج میکنن

فرمول محاسبه دقیق همینه،من حساب میکنم دقیق در میاد 

خیلی عالی توضیح دادید ،با این فرمول راحت حساب کردم،خداخیرتون بده،ممنونم ازتون

خواهش میکنم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من حدود ۵ سال هست هر هفته میرم طلا میخرم...مالیات رو حتی توی فاکتور درج میکننفرمول محاسبه دقیق همینه ...

و منم سالهاست بدون مالیات طلا میخرم 

اصلا چیزی بعنوان مالیات تو فاکتورهام نیست کاش اینجا بودن عکس میزاشتم 

اره منم الان از گوگل زدم، نوشته بود مالیات دیگه برداشته شده

مالیات رو طلافروشا به دولت میدن نه مشتری به طلافروش 

منم بعنوان پس انداز طلای مستعمل خیلی میخرم 

فرق طلای مستعمل اینه که فقط همون ۷درصدو میدم و دیگه اجرت ساخت  نمیدم و محاسبات دقیق همه طلاهامم با این روش درست درمیاد 

حتی من چون آشنا دارم مستعمل رو با ۳درصد هم میخرم 

همون اول ازش بپرس مجموعا چند درصد بالای تابلو حساب میکنه)مجموع سود اجرت و گاهی مالیات) مثلا میگه کلا ۲۰ درصد بالای نرخ تابلو توی ماشین حساب نرخ طلای خام رو ب اضافه ۲۰ درصد میکنی مثلا خام ۵ میلیون باشه میشه ۶ میلیون در وزن طلا ضرب کن این راحت ترینشه

همون اول ازش بپرس مجموعا چند درصد بالای تابلو حساب میکنه)مجموع سود اجرت و گاهی مالیات) مثلا میگه کلا ...

بعضی جاها مالیات میگیرن ولی نه ۹ درصد حدود یک تا دو درصد فکر میکنم مالیات بر سود و اجرت باشه اما مثلا بازار طلا تهران نمیگیره حتما همون اول بپرس چند درصد بالای تابلو میدین این کارو بعد حساب کن 

بعضی جاها مالیات میگیرن ولی نه ۹ درصد حدود یک تا دو درصد فکر میکنم مالیات بر سود و اجرت باشه اما مثل ...

خودم چند ماه پیش واسه مامانم النگو آینه ای خواستم ی مغازه ک قبلا خریده بودم میدونستم کلا ۴ درصد بالای تابلو می ه تو بازار تهران، اون پهنای مورد نظر مامانمو نداشت تو همون بازار از چندتا مغازه دار دیگه پرسیدم اکثرا ۶،۷ درصد بالای تابلو بود تا اینکه یکی گفت ۵ درصد و اون پهنا رو داشت گفتم اوکی حالا ی درصد اشکال نداره بعد ک خودم حساب کردم دیدم ۱۲ درصد حساب کرده گفت آره دیگه با ۷ درصد سود میشه ۱۲! همونجا پس دادیم برگشتیم از ۴ درصدی یخورده باریک ترشو خرید اگه حساب نمیکردم حدود ۱۵ میلیون ب ضرر مامانم میشد