2777
2789
عنوان

خواستگاری از دختر پولدار برای داداشم یعنی قبول میکنه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 4965 بازدید | 166 پست
خب عزیزم پرستارا اکثرا دنبال پزشکن این اقا هم اگر خانم بود دیگه خواستگاری معلم نمیرفت به کمتر از پزش ...

اره مشخصه خواهره تلاش داره بگه برادرم با دختر هم سطحه دختره با عرضه س دو جا کار میکنه خونه ماشین داره بابای پولدار داره  تک فرزنده کل ارث مال خودشه کجا هم سطحن 

مینیمال 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تموم شد دیگه.پرستارا تو بورس نیستن.پزشکا زرنگ شدن .من ندیدم پرستارباپزشک.دور بر من پر پرستاره شوهرا ...

والا اطراف شما نمیدونم کجاست اطراف من دنبال پزشکن و شوهر پزشک دارن حتی شده با پزشک مطلقه و بچه دار. شهر به شهر فرق داره

از دختر ۲۳ ساله توقع خونه و ماشین و حقوق اوردن داری؟خودت بودی الان تاپیک گذاشته بودی پیش خودشون چی ف ...

من کی گفتم از اون توقع خونه و ماشین دارم؟ 

خودش خواسته بدست اورده مگه زورش کرده بودیم ما

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

جفتشون همکاری میکننبا ۳۵ تومن دونفر نمیتونن ازدواج کنن؟!!

۲۰ تومن دختره هم گذاشتی روش؟😐😐🤣

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                    اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ، لای یک کتاب بگذار . این مردم کتاب نمی خوانند...

جفتشون همکاری میکننبا ۳۵ تومن دونفر نمیتونن ازدواج کنن؟!!

شاید اون دلش نخاد همکاری کنه

چرا حرف زور میزنی. از قدیم مرد فراهم کننده بوده چرا باید همکاری کنه

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
بحث خانواده ها فرق میکنهمهم خود زن و شوهرن که در یک سطح باشنحالا ۵ تومن اختلاف حقوق چیزی نیست

عزیزم به اون ۵ تومن اختلاف یه خونه  و یه ماشین و یه خانواده پولدار هم اضافه کن 

خانواده پولدار خرجاشونم پولداریه 

یادتون نره دختر قرار نیست برا داداشتون خرج کنه ها 

مثلا برا تولدش یا مناسبتا یا بعد ازدواج واسه یه دورهمی ساده خانواده معمولی ۵ تومن نهایت خرج کنه ولی اونا ۵۰ تومن خرج میکنن !

خیلی تفاوت دارید وقتی بقیه کاربرا میگن برید با هم سطح خودتون به دل نگیر عزیزم 

بنظر من ، شرایط پسر و دختر بطور کلی در نظر گرفته میشه ، وضعیت مالی خانواده هم ۵۰ درصد سطح مالی دختر و پسر رو تعیین میکنه ، بنظر من اگر خانواده ایی باشن که مادیات براشون مهم نباشه قبول میکنن ، اما اکثر خانواده ها مادیات براشون مهمه ، من خودم متاهلم، اگر شاغل بشم اصلا دوست ندارم پولمو تو زندگی خرج کنم چون شرایط زن و مرد فرق میکنه باهم ، به برادرم هم همیشه میگم خواستی زن بگیری اگر شاغل بود به این فکر نکن که بیاد خرج زندگی بده چون وظیفه ش نیست ، هرچند نمیشه یه نسخه برای زندگی همه پیچید آدما روحیاتشون و شرایطشون باهم فرق داره

نگاه کن اسی دقیقا نمیشه گفت

باید خودتون برین

ایشون معلمه، دارین میگن خونه و ماشین دارن

اگه اینارو دارن خیلی امتیاز زیادیه بعضیا پزشکن این ۲ مورد رو ندارن

برای همین احتمالش زیاده که انتطار زیادی هم از همسر آینده داشته باشه

یا احتمال داره که از این امتیازی که داره زیاااد در آینده به نفع خودش استفاده کنه

خونه و ماشین مخصوصا اگه برادرتون بخواهد از این چیزا استفاده کنه

البته کاملا بستگی به شخصیت دختر خانم داره که چجور آدمی هستن