2777
2789
عنوان

خواستگاری از دختر پولدار برای داداشم یعنی قبول میکنه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 4965 بازدید | 166 پست
چرا باید حقوقش رو بیاره توی زندگی ؟ تا تونستید آمار مالیش رو گرفتید به شما چه که خونه به نام خودش دا ...

ما نرفتیم امار مالی اش رو بگیریم

چون فامیل هستیم میدونستیم از قبل

نگفتم اون خونه رو فراهم کنه همچین توقعی نداشتیم!! 

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من باشم جای ایشون

قبول نمیکنم

از حرفاتون اینطور برداشت کردم که بیشتر دنبال پول دختر هستید تا خود دختر

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

خب اگه بخوایم با این منطق پیش بریم که هیچکس نمیتونه ازدواج کنهداداش من ۲۴ سالشه. از جوون ۲۴ ساله توق ...

چطور شما از دختر ۲۳ ساله توقع خونه و ماشین و پول دارید اونوقت میخواین اون بنده خدا فقط مثل مترسک بله بگه؟

شما همش داری سطح دختر خانم رو میاری پائینهی دائم تکرار میکنی با داداشم در یک سطحهچون معلمه..ولی نمیک ...

بحث خانواده ها فرق میکنه

مهم خود زن و شوهرن که در یک سطح باشن

حالا ۵ تومن اختلاف حقوق چیزی نیست 

داداشم تازه طرح اش رو میگذرونه

حتی طرحی هم باشه.میتونه بره تو درمانگاه ها به عنوان تزریقات کار کنه.یا تایم آزادش رو بره منشی دکتر بشه.بهش بگو از الان زرنگ باش.پرستارها میتونن برن تو کار  پوست و زیبایی فعالیت کنم.بهش بگو مرکز لیزر بزنه یا بوتاکس کار کنه.درامدش زیاد میشه.

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
اینقدر پرستارا پر فیسن فقط دنبال پول ملتن برای ازدواج، مرداشون که دنبال زنهای پولدار و شاغلن، زنهاشو ...

زن داداش من پرستار اینقدر دختر خوب و متینی هست ک نگو البته خب داداشم دندان پزشکه 🤭

مینیمال 
چطور شما از دختر ۲۳ ساله توقع خونه و ماشین و پول دارید اونوقت میخواین اون بنده خدا فقط مثل مترسک بله ...

وااا ما که همچین توقعی نداشتیم

خودش خواسته بهش رسیده