2777
2789
عنوان

امشب پارتنرم با خونوادش مجدد میان خونمون برا خواستگاری🙂✨

| مشاهده متن کامل بحث + 18844 بازدید | 415 پست

عزیزم الان پیامای پارتنرت رو دیدم متاسفم 

مخصوصا برای تفکر پدرت...

شما اصرار ب بله نداری میخای اشنا شن همین...

بنظرم الان دیگه همه چی دست خودته

اگر واقعا میخوایش پای انتخابت وایسا

نمیگم خدایی نکرده ب پدرت بی احترامی کن ولی پای انتخابت وایسا جا نزن

اگرم دودلی و فکر میکنی بعدا ب مشکل میخوری همین حالا تمومش کن

عزیزم الان پیامای پارتنرت رو دیدم متاسفم مخصوصا برای تفکر پدرت...شما اصرار ب بله نداری میخای اشنا شن ...

فقط میذاشتن بریم دکتر 

با قطعیت میگفتم نه 

یا بله 

با شک نه ک بعدا حسرتش بکشه

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چی بگم ولی امیدوارم صلاحت هرچی ک‌باشه همون بشه 

ولی گل دختر همه چیز عاشقی نیست من خودم کشیدم زن عشقمم‌شدم زندگی خیلی بالا پایین داره کمو زیاد داره اولش همه عاشقن ولی بعدش ن 

ب هیچ چیز خیلی اصرار نکن بزار ببین شرایط چطور پیش میاد 

ی چیز دیگم اینکه شاید تو الان تو جو عاشقی هستی چون آدم عاشق واقعی هیچ وقت نمیاد مشگل عشقشو ب کسی حتی خانوادش بگه 

یکم از این شرایط دور بمون مطمئنم ب اندازه کافی عاشق نیستی فقط یکم تو جوشی وابسته شدی 

دور شو یکم ب جفتتون فرصت بدید

نمیدونم چی بگم ولی امیدوارم صلاحت هرچی ک‌باشه همون بشه ولی گل دختر همه چیز عاشقی نیست من خودم کشیدم ...

حرفتو قبول دارم ولی واقعا نمیشع ب کسی فرصت داد؟

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

تصمیم گرفتیم 

دوتایی چنتا دکتر بریم و پیش مشاور 

بعد اونا تایید کردن  واسطه بیاره ی بار دیگه حرف بزنه🙂

@دخترراهنما    

@im_raika    

از دیشب وقت شمارو گرفتم عذر میخوام ازتون و قدردانتونم

پارتنرم جواب دادو تصمیم گرفتیم

@saye_dr    

@صفر_فعلی_صد_آینده_18‍ 

از دیشب وقت شمارو گرفتم عذر میخوام ازتون و قدردانتونم

@دختر_مهربون_سایتم    

از شما خیلی ممنونم انرژی مثبت فراوونی دادین بهم

فقط با پدرت حرف بزن و نرمش کن

عزیزم

دیشب خیلی کمکم کردی ازت ممنونم 

پارتنرم جواب داد و تصمیم گرفتیم🧡

عزیزمدیشب خیلی کمکم کردی ازت ممنونم پارتنرم جواب داد و تصمیم گرفتیم🧡

قربونت برم ایشالا که پایدار باشید❤️

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
تصمیم گرفتیم دوتایی چنتا دکتر بریم و پیش مشاور بعد اونا تایید کردن واسطه بیاره ی بار دیگه حرف بزنه� ...

آخیییی🥹🥹وای من دیشب خیلی ناراحت شدم و دلم براتون سوخت ایشالا حل بشه خوشحالم اونم پا پس نمیکشه 🥹🌼

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

آخیییی🥹🥹وای من دیشب خیلی ناراحت شدم و دلم براتون سوخت ایشالا حل بشه خوشحالم اونم پا پس نمیکشه 🥹🌼

دورت بگردم گلم🧡