2777
2789
عنوان

امشب پارتنرم با خونوادش مجدد میان خونمون برا خواستگاری🙂✨

| مشاهده متن کامل بحث + 18783 بازدید | 415 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دوست پسر همون پارتنر نیست چه فرقی دارن

همونه هردوشو میشه گف

پارتنر هم رل میشه هم دوست پسر یا دختر هم نامزد هم همسر

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

تو خودت با بابات حرف بزن تنها باشید اخلاق بابات بیشتر میشناسی ببین چجوری آروم میشه

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

میدونیدی فکری کردم باهاش پنهونی دوتایی میخام چنتا دکتر بریم وضعیتشو بگیم اوکی دات مشاور بریم اونم ا ...

عزیزم اول باید پدرت نرم بشه ، چون اینجوری هی پسره رو امیدوار میکنی غرورش نابود شد

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

عزیزم اول باید پدرت نرم بشه ، چون اینجوری هی پسره رو امیدوار میکنی غرورش نابود شد

پدرم راضی نمیشه دیگه چیکار کنم 

امشب بهم گفتن 

میخای ازدواج کنی برو بکن ولی ی جای کمی اوردی رو ما حساب نکن

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

دیروز صب بهش گفتم خوب حرف زدم نرم شه ولی نشد گفتم بذار بیان

باهاش حرف زدی نرم شده 

باز باهاش حرف بزن

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن  
پدرم راضی نمیشه دیگه چیکار کنم امشب بهم گفتن میخای ازدواج کنی برو بکن ولی ی جای کمی اوردی رو ما حساب ...

پیامی که بهش دادی خیلی خوب بود 

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

بابات چی گفت؟

دیروز دادم 

گفت ی بار تموم‌شده رفته دیگه نمیشع 

بعد پارتنرم خودش زنگ زد 

شب بازم خونوادش زنگ زدن 

دیشب ک گفتن نه 

واسطه امروز فرستادن 

ب خاطر واسطه بابام راه داد خونه