2777
2789
عنوان

بنظرتون الان برم سونو تشکیل قلب خوبه یا صبر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 46 پست
مرسی عزیز دلمانشاالله شما هم تو دلیت سالم بیاد بغلت و بارداری راحتی داشته باشی

ممنونم ان شالله , ساك بارداريم تازه نگاه ميكردم شبيه قلب  

نگران فردايت نباش خدا از قبل آنجاست.( خدايا به تمام كساني كه باردارن سلامتي بده و به آنهائي كه منتظرن به حق بزرگيت نعمت بچه دار شدن عطابفرما.)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم ان شالله , ساك بارداريم تازه نگاه ميكردم شبيه قلب

ای جان آره شبیه قلبِ

به من از این برگه ها نداد هیچی

شما داخل مطب دکتر سونو شدی یا رفتی سونوگرافی؟

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
اینجا چند هفته ای جنین کجاست خودت میبینی

٦هفته و ٤  روز چيزي من نمبينم حالا ببينم هفته بعد چي ميشه

نگران فردايت نباش خدا از قبل آنجاست.( خدايا به تمام كساني كه باردارن سلامتي بده و به آنهائي كه منتظرن به حق بزرگيت نعمت بچه دار شدن عطابفرما.)

ای جان آره شبیه قلبِبه من از این برگه ها نداد هیچیشما داخل مطب دکتر سونو شدی یا رفتی سونوگرافی؟

پيش سونوگراف رفتم

سلام گلبرگ من رفتم سونو چون لكه بيني داشتم گفتم وضعيتم ببينم كمي سوزش هم دارم سونو گفت زوده هنوز قل ...

آره حتما پنج بودی منم رفتم آزمایش رو نشون دادم و دکتر سونو داشت گفت بیا ببینم چند هفته است 

خودم نمی‌دونستم هیچی یادم نبود وقتی سونو گذاشت پنج هفته بود فقط کیسه خالی بود گفت دوتا سه هفته دیگه بیا

معجزه شکر گزاری...

عه بامنی البته من 25آبان اخرین تاریخم بود و تو 5هفته و 3 روز صدای قلبشو شنیدم که البته سونو گفت 6هفت ...

دکتر گفت پنج هفته قلب نیست 

شش هفته قلب میاد تشکیل میشه

معجزه شکر گزاری...