2777
2789
عنوان

امشب پارتنرم با خونوادش مجدد میان خونمون برا خواستگاری🙂✨

| مشاهده متن کامل بحث + 16893 بازدید | 408 پست
شرایط پارتنرت چیه عزیزم؟الهی که هرچی خیر و صلاحتونه براتون رقم بخوره

قربونت 

طولانیه اگه حوصله داشتی ‌تاپیکو بخون

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلیییییی استرس دارمی ذکر خوب بگین تروخدا دل خونوادم ی ذره نرم شه

ایه ۸۷ سوره یاسین رو بخون فوت کن ب اب یا چای بده خانواده ات دهنشون بسته بشه 

سلام دوستای خوبم ...دوستانی ک مجردن سنشونم بالا رفته اصلا نگران نباشید خدا بفکرتونو .فقط از درگاه خدا نا امید نشید ...منم یکی مثل شما بودم ..تو یکی از این تاپیک ها ی خانمی بهم گفت چله سوره تکویر بخون ..خوندم خداروشکر معجزه شد واسم چندتا خواستگار خوب  پیدا شد ..فقط خانوادم حسوده نمیزاره ...فقط دعا کنید خانوادم راضی بشه نامزد کنم چون با یکیش اوکی شدم 

عزیزمدیشب خیلی کمکم کردی ازت ممنونم پارتنرم جواب داد و تصمیم گرفتیم🧡

سلام اسی تاپیک هارو خاموش میخوندم.  گفتم پیام بدم شاید کمکی کرده باشم.  منو شوهرم بعد مدت کوتاهی بعد از ازدواج متوجه شدیم بچه دار نمیشیم. تا یکسال من پیگیر درمان بودم از تنبلی و سردی رحم و این حرفا. تا اینکه ی دکتر احتمال داد ش هرم هم مشکل داشته باشه. بعد از آزمایش معلوم شد اسپرم شوهرم صفره. تا دو سال به هیچ کس حرفی نزدیم، تا اینکه رفت بیوپسی داد و چنتا دونه اسپرم پیدا شد و ivf  کردیم و گلدن بی بی ما به دنیا اومد. این روال حدود شش سال زمان برد.     الان  پشیمون نیستم که به کسی نگفتم، ولی این حرفا برای شما گذشته، متأسفانه خیلی زود گفتی به همه. ...    

از آقا پسر درخواست کن آزمایش بده و مورفولوژی و تحرک و همه رو با دقت ببین.  از دکتر بپرس اگر نیاز میبینه نمونه بده و اسپرم ذخیره کنید تا اگر مشکل ناباروری داشت یا خدای نکرده بعدا پیش اومد بتونید ivf کنید.  مراحل ناباروری خیلی فرسایشی و افسرده کننده س،به همه این مسائل خوب فکر کن. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
سلام اسی تاپیک هارو خاموش میخوندم. گفتم پیام بدم شاید کمکی کرده باشم. منو شوهرم بعد مدت کوتاهی بعد ...

پدر و مادرت واقعا نگرانت هستن، آرزوی خوشبختی تورو دارن، یکمم درکشون کن. به نامزدت هم همین‌رو بگو، بگو احساس خطر کردن وگرنه سنگ دل و بی رحم نیستن، خونوادتو بد نکن پیشش، انشالله خودت متاهل میشی مادر میشی میبینی چقدر آدم برای بچه اش بال بال میزنه. از ته دلم برات آرامش و دل خو ش آرزو میکنم

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
یس فک کنم ۸۳تا ایه داره کلا

منظورم ..۷و ۸ ..دوتا ایه 

سلام دوستای خوبم ...دوستانی ک مجردن سنشونم بالا رفته اصلا نگران نباشید خدا بفکرتونو .فقط از درگاه خدا نا امید نشید ...منم یکی مثل شما بودم ..تو یکی از این تاپیک ها ی خانمی بهم گفت چله سوره تکویر بخون ..خوندم خداروشکر معجزه شد واسم چندتا خواستگار خوب  پیدا شد ..فقط خانوادم حسوده نمیزاره ...فقط دعا کنید خانوادم راضی بشه نامزد کنم چون با یکیش اوکی شدم 

اون دکتر با تشخیص اشتباهش مارو بدبخت کردیم رفت پیش چنتا دکتر دیگه گفته اصلا مشکل ناباروری نیست اشتبا ...

مشکل نعوظ رو واقعا کوچیک میدونی؟؟؟ پدرت خیلی عاقله. گوش کن به حرفش. نه خانم های احساسی اینجا. 

سلام اسی تاپیک هارو خاموش میخوندم. گفتم پیام بدم شاید کمکی کرده باشم. منو شوهرم بعد مدت کوتاهی بعد ...

سلام عزبزم ممنونم بابت کمکت 

دکترش گفته فقط مشکل نعوظ داشته اونم عمل کرد دکترش پروتز گذاشت...

ولی بهش گفته بودم مجدد باید همه ازمایشارو بدی 

بریم چنتا دکتر تایید کنن بعد

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

مشکل نعوظ رو واقعا کوچیک میدونی؟؟؟ پدرت خیلی عاقله. گوش کن به حرفش. نه خانم های احساسی اینجا.

دورت بگردم خب رفته عمل کرده 

دکترش تاییدیه سلامتیشو داده و میگه  هر دکتری بگین برا اطمینان خاطرتون برم 

خب 

خونوادم ی ذرم ب من فک کنن 

چرا فقط نه میگن 

بگن باشع بریم از چنتا دکتر بپرسیم بعد  تصمیم بگیریک