2777
2789
عنوان

امشب پارتنرم با خونوادش مجدد میان خونمون برا خواستگاری🙂✨

| مشاهده متن کامل بحث + 16290 بازدید | 408 پست
مسئله فوق خصوصی نامزدتو ب کل خانواده گفتی!این یه مسئله بود بین شما دو تا!حتی اگر نازا هم بود باز حق ...

من خریت کردم خیلی بد خریت کردم 

قبول دارم 

ولی الان چیکار کنم

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش به خانوادت نمیگفتی

کلا گفتن مشکلات به خانواده ی ایرانی باعث درست شدن مشکلات جدید میشه

حتی خوب هم بشه،همیشه این موضوع تو ذهنشون میمونه

من جای پسره باشم عمرا نزدیک خونتون هم نمیشدم

همین اول کاری حرمتش شکست

دلتنگ آواز قو🦢
نامزدت چی پیام داد؟

از دیشب حرفارو میگه که دم در چیا بهم گفتن 

میگع عامل اصلی جدایی ما 

پدرت بود 

نمیذاره

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

کاش به خانوادت نمیگفتیکلا گفتن مشکلات به خانواده ی ایرانی باعث درست شدن مشکلات جدید میشهحتی خوب هم ب ...

تصمیم درست الان چیه واقعا تروخدا کمکم کنید

ناراجت شدم بخاطر رفتار اشتباه پدرت باید رو مغز پدرت یکی که خیلی باهاش اوکیه کار کنه

هیچکس نیست هیچکس

هیچکس نیست هیچکس

مس بشین با خواستگارت درست حرف بزن برید پیش مشاور راهکار بگیرید واسه راضی کدن پدرت واینکه فعلا تو خونتون هیچ حرفی و صحبتی از پسره نکن بذار جو خونتون از اون سنگینی دربیاد یه مدت در مورد این چیزا حرف نزنین تا ارام بشن همه

مس بشین با خواستگارت درست حرف بزن برید پیش مشاور راهکار بگیرید واسه راضی کدن پدرت واینکه فعلا تو خون ...

چشم

گاهی وقتها رو چیزی اصرار کردن آخرش قشنگ نیست شاید خدا صلاح تورو میخواد که به زبون بابات نه گذاشته و کوتاه نمیاد شاید خیری درش هست 

توکل کن به خدا 

و از خدا بخواه هر چی به صلاح ته پیش بیاد حتی اگر جدایی هست 

خدا همیشه خوب بنده‌اش رو میخواد 

پدرت هم این وسط وسیله هست 

گاهی وقتها رو چیزی اصرار کردن آخرش قشنگ نیست شاید خدا صلاح تورو میخواد که به زبون بابات نه گذاشته و ...

درسته