جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من برای وسواس شبی یدونه ۱۰۰ میخوردم،ناگهانی و خود سرانه قطع کردم ،افسرده شدم ،الان دوماهی میشه دارم تحمل میکنم ،میزنه به سرم دوباره شروع کنم ولی میترسم بعد از چند سال بخوام تدریجی و اصولی هم ترک کنم دوباره بیماری عود کنه
منم متاسفانه سر خود قطع کردم ،من شبی یدونه سرترالین میخوردم ۱۰۰
یکماه بعد ترک حالم خوب بود ،رفته رفته وسواس و افسردگی برگشت
میخوام دوباره شروع کنم ،ولی میترسم ی روزی دوباره بخوام قطع کنم به صورت اصولی بازم اینجوری بشم ،دوباره توان این حال بدیا رو ندارم ،الان دوماهه دارم تحمل میکنم
من برای افسردگی میخوردم البته چندوقت بعدش کلی داروهام طی دو سال تغییر کردخودسرانه قطع کردن همین عوار ...
من میخوام بدونم اونایی که اصولی و تدریجی میزارن کنار هم بیماریشون برمیگرده ؟؟چون اگه اینطور باشه یا تا آخر عمر باید دارو خورد یا حالا که تحمل کردم دیگه نخورم
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎