2777
2789
عنوان

به نظرتون جاری بزرگه کار خوبی کرده یا جاری کوچیکه ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 4770 بازدید | 112 پست
عزیزم هر کجا که هستین ان شاءالله روز و روزگار بر وفق مرادتون باشه و زندگیتون بر مدار عشق و صفا و صمی ...

قربونت همچنین 💚

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

پاییزی جان عزیزم تاپیک آخرت قفل بود ناچار شدم اینجا برات بنویسم.

خواستم بگم چرا زود براش عکس فرستادی؟ ی مدت باهاش ارتباط میگرفتی و رابطه عمیق تر میشد بعد این کار رو میکردی. 

اما حالا که این کار رو کردی و اون هم شناختت پس خودت رو آماده کن ممکنه تو ذوقت بزنه یا پس ات بزنه اشکالی نداره تحمل کن. بالاخره رابطه ی خونی داره با شما حتما اونم بدش نمیاد با مادر واقعی اش ارتباط بگیره. اما باید صبور باشی. 

ی پیشنهادی میدم اما خودت بهش فکر کن ببین درسته یا نه. کاربری اینجا تو نی نی سایت رو بهش بگو که بیاد تاپیکهات رو بخونه. شاید از حس درونی ات از غمی که داری و دردی که میکشی آگاه شد و درکت کرد و تونست که باهات ارتباط عاطفی بگیره‌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی تاپیکت قفله خواستم بگم 

خواهرشوهرم وقتی پسرش ۵سالش بود 

باهرزگی خودش بچشو گذاشت و بادوست پسرش ازدواج کرد

پارسال که پسرش سرباز بود شنیدیم که خانم رفته دیدن پسره

این همه سال یاد بجه اش نبود فقط هرزگی بیادش بود

پسره گفته بود فکر نکن من بجه بودم متوجه نشدم برای منم دروغ سرهم نکن تو بخاطرت هوس منو ول کردی

تو مادری نکردی واسم اون موقع که کوچیک بودم  مدرسه داشتم مریض میشدم تو کجا بودی

الانم اگه گذاشتم همو ببینیم دلم برات سوخت وگرنه جیزی بیش نیست.

شاید بچه هاتون تمایل به دیدار پیدا کنن ولی متاسفانه معلوم افکارشون درچه حد این‌موضوع قبول کنه امیدوارم که بتونی دلشونو بدست بزاری

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
خخخ بابا معتدل

استارتر در مورد تاپیک اخرت 

من با یکی در ارتباط بودم و دقیقا شرایطش شبیه بچه های شما بود 

مادره یهو پیام داد که میخوام بیام ببینمت اونم پاشد رفت اما محل نداده بود به مادرش اصلا 

اخرم گفت اشتباه کردم که رفتم اون موقع که مادر میخواستم تو همه اون سالا پی زندگی خودش و پیش بچه هاش بوده و من ازین خونه به اون خونه اواره بودم حالا هم میخوام چیکار این مثلا مادرو 

اینو گفتم بهت که اگه این مسأله چرا نبودنت رو حل کنی و بگی تهدید شدی شاید کارت راحت تر شه

کاربری دست 98348نفره

جاری دومی هم افراط کرده کاش کمی به فکرپس انداز هم بود تااینجوری خوشگل وآس وپاس نباشن

بله هر دو افراط کردن اگه میانه رو بودن بهتر بود شرایطشون

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

تاپیک قبلی قفل بود اینجا پیام میدم . لینک اون تاپیکی که سرنوشت زندگیتو تعریف کردی واسه دخترت بفرست ت ...

عزیزم چند تا از کاربرای دیگه هم این پیشنهادو دادن ولی خب چون تاپیکام شخصی هستن و از عموش خیلی بد گفتم میترسم ذهنیتش نسبت بهم خراب بشه وگرنه فکر خوبی بود 

پاییزی جان  تاپیک ارسال عکست برا دخترتون امروز صبح تا صفحه سی و خورده ای خوندم دیگه باید میرفتم استخر بقیه رو نخوندم

الان فرصت پیش اومد که بخونم بقیشو و اسکرین و عکستونو ببینم که دیدم قفل کردین

امیدوارم هرچه زودتر چشمتون به دیدار این دوتا فرشته روشن بشه و سالیان سال براشون مادری کنی به امید خدا

لطفا عکستونو اینجا بزارین منم ببینم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

سلام دوست عزیز 

تاپیک آخرت قفل بود داشتم پست ها رو نگاه میکردم داشتم به تو ؛ بچه ها ؛ یا حتی عموشون فکر میکردم چشمم خورد به ساعت گوشیم ( ۱۳:۳۱ ) بهش میگن ساعت معکوس یا ساعت آینه 

مبحث ساعت جفت 

عزیزم  من قبلا گفتم سراغ بچه هات نرو  الان یفکری به ذهنم رسید  برا دخترت دایرکت بده همه چیو تعریف کن   و بگو  من تا همیشه چشم به راهتون  میمونم  و بگو   اصرار ندارم  تحت فشارتون بزارم برا دیدار بزار هروقت امادگی داشتن خودشون بیلن سمتت و شک نکن  میان   حتا بلاکتم کنه مهم نیست .....من باشم این کارو میکنم 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

عزیزم چند تا از کاربرای دیگه هم این پیشنهادو دادن ولی خب چون تاپیکام شخصی هستن و از عموش خیلی بد گفت ...

بد نگفتی که...واقعیتو گفتی به نظر منم  این یه راهکار خوبیه

البته نه که خودت لینک تاپیکاتو بفرستی براش...به یکی از کاربرای معتمدتون توی سایت پیج دخترتونو بدین بفرسته 

و بگه که من یه کاربر نی نی سایتیم که هیچ نسبتی با مامانتون ندارم فقط دنبال کنندشم و دلم به حالش سوخته و خبر‌م نداره که من لینکو براتون فرستادم.

اگرم دخترتون پرسید که پس پیج منو از کجا اوردین اون کاربر بهش بگه یه بار مامانتون اسکرینِ  استوری یا که چه میدونم هر چیز دیگه ای  از پیجتون با ایدیتون گذاشته سایت و  منم فرصتو غنیمت شمردمو...

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚