2777
2789
عنوان

به نظرتون جاری بزرگه کار خوبی کرده یا جاری کوچیکه ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 4751 بازدید | 112 پست

پاییزی جان انلاین و توی تاپیکی جون خودت عکستو بزار

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
سلام دوست عزیز تاپیک آخرت قفل بود داشتم پست ها رو نگاه میکردم داشتم به تو ؛ بچه ها ؛ یا حتی عموشون ف ...

ممنونم عزیزم بابت وقتی که گذاشتی و ارسال کردی 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پاییزی جان انلاین و توی تاپیکی جون خودت عکستو بزار

عزیزم حالا که اصرار میکنی میزارم برمیدارم زود

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

عزیزم حالا که اصرار میکنی میزارم برمیدارم زود

مچکرم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

درباره ی تهدید مهدیدای عموشون ؛ یا اینو و اون 

دعا علقمه بخون : ۷ روزِ اول : زیارت عاشورا و بعد بلافاصله دعای علقمه بخون ؛ از بعد از ۷ روز فقط علقمه ی خالی بخون ( خوبه که علقمه رو هر روز تا برای همیشه بخونی " کمه زود تموم میشه " 

علقمه حصاریه که باعث میشه آدمای بد از شما دور بشن 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی روز قمر در عقرب نباشه و پریود هم نباش از روز دوم تا آخرِ آخر مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی ( البته چون اون ۷ روز اول که زیارت عاشورا سجده میخواد پریود نباش ) 

روز نحس شامل روز قمر در عقرب ؛ و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن = به عنوان روز نحس هستند . 

ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ برای دی ماه ساعت ۲ نصف شب امشب سپری میشه ( میمونه تا ۱ ماه بعد ) 

یکبار ( یا هر چند بار که خواستی ) سوره ی یس بخون و به هر مبین که رسیدی حاجتتو بگو ( اینم از فردا شروع کن که ایام قمر در عقرب سپری شده ) سوره ی یس ۷ تا مبین داره آخر آیه هاس دورش خط بکش راحتتر باشه

درباره ی تهدید مهدیدای عموشون ؛ یا اینو و اون دعا علقمه بخون : ۷ روزِ اول : زیارت عاشورا و بعد بلافا ...

مرسی عزیزم لطف کردی انجامش میدم حتما

دیدم عزیزم

ممنون از اعتمادتون

ماشاالله به زنم به تخته خودتون مث دخترای نوزده بیس ساله این که تازه ازدواج کردن

استارتر دخترت شناختت مطمعنم این 😑 یعنی همین

اما ازت دل خوشی نداره 

احتمالا بهش گفتن مادرت بچگی رهاتون کرد رفت پی خوشی و ازدواج عشقو فلان

خوب باش ولی ساده نه🎀

دیدم عزیزمممنون از اعتمادتونماشاالله به زنم به تخته خودتون مث دخترای نوزده بیس ساله این که تازه ازدو ...

ماشالا به جونت عزیزم 💚

یه چیزی

عمو حق حضانت نداره چطوری به عموش دادن حضانتو تا زمانی ک شما بودید

دوم اینکه وقتی جدا شدید ک هنوز پسری از شوهر دومت نداشتی که بخواد تهدید کنه همون موقع حضانت میگرفتی

من قضاوتتت نمیکنم اما همه شماها، عموش، حتی عمش همه تو آسیب به این دوتا بچه مقصر بودن♥️

اونا الان با نبودت کنار اومده بودن و پر خشمن شاید بهتره یکم کوتاه بیای از شرکت تو عروسیش و یه ادم عاقل واسطه کنی که بتونید حرف بزنید تازه شروعشه☹️

خوب باش ولی ساده نه🎀

یه چیزیعمو حق حضانت نداره چطوری به عموش دادن حضانتو تا زمانی ک شما بودیددوم اینکه وقتی جدا شدید ک هن ...

نظرت محترم‌دوست عزیز

تمام تاپیک هاتو خوندم 

ببین چیزی که من حس کردم 

اینه که شما زنی زیبا و حس میکنم صبور و اهل مطالعه هستین 

چون وقتی پست هاتون رو می‌خوندم هنگام جواب دادن یه ارامش خاصی داشت 

و اینکه شما خیلی رنج و سختی کشیدین درکتون میکنم 

و به این جمله رسیدم که بعضی ها میگن یا بهتره بگم خیلی ها میگن خوش به حالش خوشگله یا هر سری شوهر کرده مجردهاش هنوز موندن و اینکه محدود انسانی میشه پیدا کرد که همه چیزو باهم داشته باشه

و اینکه بهم بگین چیز هایی که حدس زدم چقدرش درسته؟

و اینکه الان به جز دوری از بچه هاتون روزهای خوش داشتین ؟

یا احساس خوشبختی میکنید ؟

این امیدوارم با سوالم ناراحتتون نکنم 

و خوشحال میشم جواب بدین😊

تمام تاپیک هاتو خوندم ببین چیزی که من حس کردم اینه که شما زنی زیبا و حس میکنم صبور و اهل مطالعه هستی ...

یا اینکه یه دید کلی از زندگی 

و اینکه چقدر خدا رو قبول دارین

یا حس می‌کنین این اتفاقا یه امتحانه یا بخاطر تصمیم های شما در زندگی و یا ادم های اطرافه؟

ببخشید کنجکاو شدم دیدگاهتونو بدونم