جاری بزرگه قانع و اهل پس انداز بود از اون خانمها که دوست داشت خونه زندگیش عالی و درجه باشه تا سر زبونا بیفته دوست و اشنا و در و همسایه چشمشون دربیاد جاری کوچیکه برعکس بود فقط فکر تفریح و خوشگذرونی و ریخت و پاش و به خودرسیدن بود و خونه و ماشین و...اهمیت براش نداشت دست بر قضا هر دو برادر بیکار شدن و بی پول تصمیم گرفتن برن یه کشور دیگه چند ماهی کار کنن تا اوضاعشون بهتر بشه و اینطور شد که رفتن و تو مدتی که کار کردن و پول فراوان میفرستادن واسه خانوماشون جاری بزرگه همه پولهارو پس انداز میکرد وام میگرفت و خلاصه خونه رو عوض کرد وسایل خونه رو عوض کرد و کلی خونه زندگیشو تغییر داد ویه زندگی لاکچری درست کرد واسه خودش جاری کوچیکه ولی پولایی رو که شوهرش ردمیکرد همه رو به باد میداد و خرج قر و فر و خورد و خوراکش میکرد بینیشو عمل کرد ابرو کاشت دندوناشو لمینت کرد صورتشو لیفت کرد و....بعد دو سه سال شوهرا برگشتن برادر بزرگه دید به به خونه بزرگ و لاکچری داره ماشین مدل بالا داره رفت جلو آیینه یه نگاه به خودش انداخت و گفت حیف منو این خونه زندگی نباشه که این زن درب و داغون زنمه هرزنی آرزوشه بیاد با من ....برادر کوچیکه اومد دید هیچی نداره مستاجر آس و پاس رفت تو آینه یه نگاه به خودش کرد و گفت توی آس و پاس و بی پول عجب زن خوشگل و تر گل ور گلی داری خر شانس قدرشو بدون (تاپیک جنبه فان داره قصدم خدایی نکرده توهین به هیچ تیپ شخصیتی نیست ولی یه نکات ریز آموزشی داره )
پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...
من معتقدم یه خانم همونقدر که به فکر خونه زندگی و بچه هاشه باید فکر خودشم باشه و از خودش غافل نشه هیچ ...
هیعی خاهر درست میگی خود من حتی طلای مجردیمو خرج این زندگی کردم تا خونه دار شدیم شوهرم خیلی خوبه دوسم داره بفکرمه نمیزاره دست بکاری بزنم ولی الان مریضم روحیم خرابه میگم کاش اینقدر حرص نمیخوردم سر همه چیز که الان اینقدر درد نکشم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
حدود ۲۰ سال پیش همین رو خالم برام تعریف میکرد که اونم مادرشوهرش براش تعریف کرده بود با کمی تغییرات ....میگفت اولی خیلی خونه زندگیش تمیز بوده ولی زن به خودش نمیرسیده مرد میگه اینجا انقدر تمیز دلم نمیاد آب دهنم بندازم ميندازم روی صورت تو که از همه جا کثیف تر و زشت تر ...
خدا بیامرزه خالم رو این رو همیشه ازش یادگاری دارم که اول به خودت برس بعد خونه