2777
2789
عنوان

به نظرتون جاری بزرگه کار خوبی کرده یا جاری کوچیکه ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 4728 بازدید | 112 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام استارتر 

من قضاوتتون کردم خدا منو ببخشه شما هم حلال کن اینقدر که توی سایت دروغگو هست و دروغ میگن آدم دیگه راستشم باور نمیکنه 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
خدا لعنتم کنه قلبم داره اتیش میگیره عکستونو دیدمانقد تاپیک دروغ دیدم فکر کردم اینم دروغه😔

دور از جون عزیزم  دنیای مجازی همینه ادم سخت باور میکنه واسه خودمم پیش اومده ی چن باری

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

سلام استارتر من قضاوتتون کردم خدا منو ببخشه شما هم حلال کن اینقدر که توی سایت دروغگو هست و دروغ میگن ...

خواهش میکنم گلم بله حق با شماست ی کاربری چند وقت پیش با تاپیکای غمگینش احساسات بقیه رو تحت تاثیر قرار داد خودمم در جریان تاپیکاش بودم ی مدت بعد اومدگفت دروغ گفتم و حلالیت طلبید نمیفهمم فاز اینجور افراد چیه ؟چرا دروغ گفته بود ...

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

دور از جون عزیزم دنیای مجازی همینه ادم سخت باور میکنه واسه خودمم پیش اومده ی چن باری

شرمندم واقعا

امیدوارم حلالم کنید 

از دیشب خیلی ناراحت شدم...

از خدا میخوام غمتون به پایان برسه بچه هاتونو ببینین

خواهش میکنم گلم بله حق با شماست ی کاربری چند وقت پیش با تاپیکای غمگینش احساسات بقیه رو تحت تاثیر قرا ...

چیبگم والا خدا ازشون نگذره 

فقط با این کارشون بی اعتمادی رو رواج دادن

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.