2777
2789
عنوان

بعضی مردا خیلی خوبن نمی دونم چرا زنهاشون طلاق میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 43 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یکی میشناسم بسیااار مرد خوبیه همه ازش تعریف میکنن ولی زن اولش بهش خیانت کرد

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
عزیزم همه ما اینجا هستیم اگر همسر خونه نام ما میزد کارت ش دست ما میداد قطعا همچین تاپیک ی میزدیم

عزیزم من از اعتمادش سو استفاده نمیکنم و با اینکه خودم کارمندم حواسم خیلی ب پول هست درست خرج کنم 

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  
منم یکی میشناسم بسیااار مرد خوبیه همه ازش تعریف میکنن ولی زن اولش بهش خیانت کرد

امیدوارم سایه اش از سرم کم نشه من قبل همسرم بمیرم 

چون خدا شما و همسرت را درواقع تو سرنوشت هم قرارداده بوده و باید هرطوری میشده بهم میرسید ، پس لازمه اینکار طلاق همسرتون بوده .انشاالله به پای هم پیر و عاقبت بخیر و خوشبخت بشید ....درضمن در ازدواج دوم همیشه ادم سرش به سنگ میخوره و تمام تلاشش را میکنه که مثل قبل نباشه ،اونهایی ک بدن سعی میکنن در ازدواج دوم خوبتر بشن و برعکس اونی که زیادی خوب بوده سعی میکنه دیگه مثل قبل رکب نخوره .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چون خدا شما و همسرت را درواقع تو سرنوشت هم قرارداده بوده و باید هرطوری میشده بهم میرسید ، پس لازمه ا ...

نمی دونم طلاق خیلی بد. بود و من هنوز ناراحتم ولی همسر فعلیم هم خیلی خوبه کاری ب پول. و درآمد من ندارع 

چون خدا شما و همسرت را درواقع تو سرنوشت هم قرارداده بوده و باید هرطوری میشده بهم میرسید ، پس لازمه ا ...

هر شب خدارا شکر میکنم و نماز شکر میخونم برای داشتنش باورتون میشه من پدرم خیلی پولداره ولی ازشون توقع نداره کمکش کنند 

نمی دونم طلاق خیلی بد. بود و من هنوز ناراحتم ولی همسر فعلیم هم خیلی خوبه کاری ب پول. و درآمد من ندار ...

خب قانونن نباید هم کاری داشته باشه ، شما چون همسرسابقت کار نمیرفته و بیکار بوده و چشمش به جیبت بوده برات چیز عجیبیه وگرنه یه ادمی که از نظر عقلی سالم باشه هرگز به اموال خانمش چشم نمیدوزه.

خداروشکر که دوران بد را پشت سرگذاشتید و عاقبتتون ختم بخیر شد 🌹

هر شب خدارا شکر میکنم و نماز شکر میخونم برای داشتنش باورتون میشه من پدرم خیلی پولداره ولی ازشون توقع ...

بله باورم میشه چون ادمی که از نظر فهم درک بالایی داشته باشه همینطوره و خودش روی پای خودش میمونه و کاری هم به کسی نداره .