2777
2789
عنوان

شوهرم 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1854 بازدید | 72 پست

الان ناباروری وجود نداره،میشه،امید داشته باش،دخترعمو من هم مشکل از همسرش بود،دوبار آی وی اف کرد ولی نشد،در کنال ناباوری،۳سال بعد بدون اینکه کاری انجام بدن باردار شد،فک کن سی سال گدشته بود،والان مسرشکلاس چهارمه،ناامیدی بدترین چیزه،

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آبجی این همه انرژی منفی ایجاب نکن ،شما که ارامش تو داری از بهترین حالت آسمونی میگیرین پس دیگه نباید بلرزین چون هرچی پرودگار زیبا حکمت کنه همون میشه پس بهترین ها واستون پیش رقم بخوره پیش بیاد

امیدت به خدا باشه خیلیا با همین عمل تسه و کاشت جنین مثبت شدن انشالله که شمام مثبت میشی 

منم با تخمک و جنین و اسپرم اهدایی اصلا نمیتونم کنار بیام 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ببخشید اینو میگم اگه ناراحتت میکنه 

ولی اینکه جنین اهدایی بگیری با اینکه نوزاد از پرورشگاه بگیری چه فرقی داره؟

پای یه زبون بسته دیگه رو الکی به این دنیا باز نکنید پناه یکی از همین بچه هایی که زندگی باشون درست تا نکرده  بشین

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀

بله

چرا از متخصص و پزشک طب سنتی کمک نمیگیری؟!!!!!!!!

فکر کنم تو یه تاپیکات بهت گفتم شوهرت گیاه خرنوب استفاده کنه و سیاهدونه عسل

اصلا هیچ حرفی رو گوش نمیدی و برا خودت و بقیه استرس 

میسازی

چون خیلی به حرفای  طب جدید و دکترا اعتماد میکنی 

چرا از متخصص و پزشک طب سنتی کمک نمیگیری؟!!!!!!!!فکر کنم تو یه تاپیکات بهت گفتم شوهرت گیاه خرنوب استف ...

عزیز دلم من همه اونا رو انجام دادم 

تاثیری نداشت خرنوب و کرده نخل برای اسپرم صفر خوب نیس اصلا اینو طب سنتی خودش گفت بهم و اینکه چون آمپول های هورمونی استفاده میکنن تداخل پیدا می‌کنه 

نمیدونم شما کجای دنیا ایستادی و من کجا ولی چقدر بین منو شما فرق هست منی ک کلی طول کشید تا بارداریمو ...

نخواستن و نشدن خیلی با هم فرق داره 

مثل این میمونه تو پول داشته باشی و به خواست خودت فلان غذا رو نخوری اینجوری هیچ غمی نداری ولی وقتی پول نداشته باشی بابت اینکه هرگز نمی تونی فلان غذا رو امتحان کنی ناراحت و مایوس میشی 

من خودمم تا دو سال پیش که بچه نمی خواستیم هر وقت تاخیر پریود داشتم سکته میزدم چون میدونستم دست خودمه نخواستنش ولی از وقتی مشخص شد نمیشه و نشدنش هم دست من نیست کل دنیا رو سرم خراب شد 

تیر خلاص رو هم وقتی خوردم که جنین تشکیل نشده از بین رفت این بارداری شیمیایی دردش برای من خیلی سنگینه 

انشالله که قدم فرزندت خیر باشه و مهرش به دلت بشینه

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁