2777
2789

از اینکه 20 سالمه و دانشگاه نرفتم و وقتی ازم سوال میکنن چیکار میکنی دانشگاه نمیری؟ چرا فلان جا نمیری....؟ 

یا خالم میگه خودمو کشتم گفتم تجربی نرو اگه فنی ادامه داده بودی الان دانشگاه بودی.... 

من دبیرستان تو هنرستان درس خوندم

بعد دیدم دلم نمی خواد اون رشته رو دانشگاه ادامه بدم 

تجربی از قبلش هم دوست داشتم نشستم درس خوندم کلی تلاش کردم گفتم چند سال بعد تو دلم نمونه چرا تلاش نکردم داروسازی دوست داشتم شاید قبول میشدم 

به هر حال تلاش کردم ولی نشد یسری اشتباه هم داشتم 

حالا مسیرم عوض کردم می خوام مهارت یاد بگیرم کار خودمو داشته باشم و زبان انگلیسی کاملا مسلط بشم و دانشگاه هم همینو بخونم تو کارمم عالی بشم ازش درآمد زایی کنم 

ولی نگاهای دیگران اذیتم میکنه فکرمو درگیر میکنه 

انگار که من تو نظرشون یه دختر بی عرضم که به جایی نرسیده 

شما چطور بی توجهی میکنید؟ 

من خیلی دلم می خواد رو خودم کار کنم برام مهم نباشه دیدگاه دیگران 

چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟  چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم....                                      امروز...         صدها کربلا جلوی چشمانمون است        خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟                                      به کدامین گناه؟                                                 🖤   اللهم عجل لولیک الفرج 🖤                                 

چون دلم می خواد زودتر مستقل بشم از لحاظ مالی 

صلاح ندیدم دوباره تجربی بخونم چون نمیتونستم کاری یاد بگیرم 

چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟  چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم....                                      امروز...         صدها کربلا جلوی چشمانمون است        خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟                                      به کدامین گناه؟                                                 🖤   اللهم عجل لولیک الفرج 🖤                                 

تازه اول جوونیته مطمئن باش با تلاش میتونی به خیلی جاها برسی

بالاخره طبیعیه ناراحت شی ولی خیلی بهش فکر نکن و وقتی یادت اومد به چیز دیگه ای فکر کن

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما از این پله به اون پله میپری

من نمیدونستم به چی علاقه دارم 

انقد فکر میکردم که چی انتخاب کنم مغزم در می‌گرفت 

صحبت ها پادکست های کسایی که به یجایی رسیدن گوش دادم گفتن اشکال نداره یمدتی آزمون و خطا کنید ببینید چی دوست دارید بهتره چه کاری رو ادامه بدید منم رسیدم به اینجا 

مطمینی میخوای زبان ادامه بدی؟

زبان خیلی دوست دارم برای اینکه دانشگاه دوست دارم برم میگم اینو ادامه بدم 

ولی درآمدم از یه مهارتی باشه که می خوام یاد بگیرم 

واقعا مهم اینه که دنبال اون چیزی باشیم که براش خلق شدیم

نگران نباش عزیزم.عزت رو خدادند به ما میده نه مردم.

من بعد از این همه مدت تازه فهمیدم که مهمترین چیز تو زندگی معرفت نفس هست.

و دیگه برام دیگران و نظرشون مهم نیست.خدا رو شکر

البته من بفد تز یک مدت که هر روز استاد شجاعی گوش میکردم  ،تغییر کردم.درسهاشون خیلی کمکم کرد.

کانالشون رو اگه داری. حتما روزی یک ربع وقت بزار.ارزشش رو داره

سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko
افرین الان نه نگیبعدا پیشنهاد های بدتری میدنکار خیلی خوبی کردی🩷

بوس بهت😚😚 ن دیگ میخوام کات کنم این رفیقا ب من نمیخورن

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...