2777
2789
عنوان

بعضی مردا خیلی خوبن نمی دونم چرا زنهاشون طلاق میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 43 پست
شاید همسر شما ایده آل اون خانم نبوده یا همسرت با اون خانم تفاهم نداشته و...

میگه خانوم خودش طلاق گرفت و دلش مهریه اش را میخاست ظاهراً همین خونه ک الان ب نام من کردن دو دانگش ب نام اون خانم بوده ک پولش را گرفته و رفته 

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همیشه ازدواج دوم آدم محتاط میشه.و زن اول همیشه بدبخته.زن دوم خوشبخت

همسر سابق من اهل کار نبود این بنده خدا از هشت صبح تا ده و نیم شب سر کاره از من اجازه میگیره مهمون دعوت می‌کنه بهم میگه خانم‌‌ اصلا ی زندگی ایده آل 

همیشه جدا شدن بمعنی بد بودن طرف مقابل نیست اگه دو نفر با افکار و اخلاق های متفاوت باهم ازدواج کنن قطعا نمیتونن با هم کنار بیان و چقد خوبه که شما همدیگه رو پیدا کردین ایشالا همیشه کنارهم خوشبخت زندگی کنین🥹❤️

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

چقدر از ازدواج تون گذشته؟؟؟ 

خوب نمیشه که همیشه زن خوب باشه مرد بد اکثرا 50، 50 هست 

بعدم آدما توی ازدواج دوم بیشتر مراعات میکنن و سعی میکنن اخلاق بدشون رو عوض کنن

مثلا اینجا خانم میبینم ازدواج دومش هست میگه به هر حال هر کسی یه بدی هایی داره، درحالی که اگه ازدواج اولش بود تحمل نمی‌کرد 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
با هم سازگاری نداشتن یا درس عبرت گرفته درست زندگی کنه

دخترش میگه مقصر مادرم بود ک پی حرف خواهرانش رفت و ....دخترش از خود همسرم بهتره چقدر منو می نرسوندن ک با بچه دار ازدواج نکن همه کاری بهم کمک می‌کنه اشپزیش بیسته بیست 

یکی از دوستام زن نوه عمه من شد . نوه عمم مرد خوب و مهربونیه و وضع مالیش متوسطه . دوستم اصلا باهاش نساخت همیشه دعوا و جر و بحث راه مینداخت 

الان جدا شده زن یه پسر پولدار اما به گفته خودش بداخلاق و خشک و شکاک شده راضی تره 😂

مردم هیچ به ما نمیدهند که ما خودمان از به دست آوردنش عاجز باشیم !
همیشه ازدواج دوم آدم محتاط میشه.و زن اول همیشه بدبخته.زن دوم خوشبخت

من و همسرم ازدواج دوم ما هست ولی به زن اولش آنقدر که بها داده بهش رسیده یک سومش رو شوهرم در حق من نکرد