2777
2789
عنوان

چرا اصرار دارید مجرد با مجرد بره مطلقه با مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 2740 بازدید | 199 پست
امیدوارم با کسی که لایقتون هست زندگی طولانی داشته باشین

ممنونم عزیزدلم 🌸

خوشبخترین باشی 🤍

ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔                                                             خسته از جانی که گرفتارِ تن است ... 🥀                               ممنون میشم  واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی و دعای خیر کنی غریبه ی مهربون 🥲💔💔💔🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین انقدر خنده داره ک حد نداره ما ایرانیم دوست عزیز این حرفا دقیقا مث حرفایی ک ب بچه طلاق میزنن اگ ...

دوستی با زیر یه سقف بودن زمین تا اسمونه 

خب شما برو با شخصی که جدا شده ازدواج کن 

مگه کسی جلوتو گرفته 

چکار بقیه داری

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

استارتر به نظرم فقط علاقه و شعور ضامن موفقیت یه ازدواجه 

اینایی که ملاک ازدواج رو سن و قیافه و قد و باکره بودن یا نبودن میدونن ، دیدگاهشون به ازدواج زن و مرد دید زن ستیز کالا و مشتری هست که زن باید آکبند و نو باشه و تاریخ انقضاش هم دیرتر باشه 

من کل زندگیم حدود دو ماه بوداونقدر کوتاه بود که نفهمیدم اصلا زندگی مشترک چی هستحتی حسرت استفاده از ج ...

اگ رابطه نداشتی باهاش برو اسمشو پاک کن کلا از شناسنامت قالش کنده بشه 

دیشب ی تاپیک بود استارتر با وحشیانه ترین لحن داشت ب خانم هایی ک طلاق گرفتن توهین میکرد ک شما پسرا می ...

ببین اینجا جوش جوریه که آدما بیکار ( در حالی که کل کارش مونده) 

سطح پایین و چیپ توش زیادن و یه مقدار هم ضریب هوشی شون پایین 😅

زیاد اینجا رو جدی نگیر 

حداقل من تو دنیا واقعی اینطور آدمایی رو خیلی سطح پایین دیدم 

ببین انقدر خنده داره ک حد نداره ما ایرانیم دوست عزیز این حرفا دقیقا مث حرفایی ک ب بچه طلاق میزنن اگ ...

استارتر بعضی دوستان انگار دیدشون اینه

واسه مجرد هرچی میشه بشه

فقط اسمی تو شناسنامه نره.

ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔                                                             خسته از جانی که گرفتارِ تن است ... 🥀                               ممنون میشم  واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی و دعای خیر کنی غریبه ی مهربون 🥲💔💔💔🙏

دلیلش واضح صحبت کردن شماس گلم شما مشکلت چیه با ادمایی ک جدا شدن؟؟ شاید جون واضح حرف نمیزنی سو تفاهم ...

چرا باید مشکلی داشته باشم مشکلی ندارم 

ولی انتخابم اینه که با فردی که مجرده ازدواج کنم و تصمیم شخصی و عقیده شخصی هست

همین 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

اگ رابطه نداشتی باهاش برو اسمشو پاک کن کلا از شناسنامت قالش کنده بشه

دوماهی بعد عروسی جدا شدم عزیزم

اما خب برای ازدواج مجدد کلا اومن اسم پاک میشه و شناسنامه جدید و سفید میدن.

دوستی با زیر یه سقف بودن زمین تا اسمونه خب شما برو با شخصی که جدا شده ازدواج کن مگه کسی جلوتو گرفته ...

ب نظرم خودمو کلا باید بزنم ب بیخیالی سعی در درست کردن تفکرات مردم اب تو هاون کوبیدنه انگار 

شاید باید کنار اومدم با این جامعه و این تفکرات

من چی میگم شما چی میگی  مگه من گفتم فرقی نداره؟ قطعا فرق داره ادمی ک جدا شده ب هر حال ی دلیلی داشته ی مشکلی بوده ک نتونستن حلش کنن قطعا شک بر انگیز تره و ریسک ازدواج باهاش بالاتره یا فرد مجرد 

اما من اصلام سوالم این نیس ب هر حال اونی ک با این فرد ازدواج میکنع دلش خواسته سبک سنگین کرده احمق ک نیس طرف حالیشه داره چیکار میکنه 

منظور من این نیس ایا شما دوست داری ازدواج کنی با این فرد یا ن میگم چرا زورتون میاد میبینید ی نفر با فردی ازدواج کرده ک طلاق گرفته حس میکنن ملت ک اینا حقشون رو خوردن

دیشب ی تاپیک بود ک کاربرا خودشون برتر میدونستن ک اره ما مجردیم 😐

منظور من این نیس ایا شما دوست داری ازدواج کنی با این فرد یا ن میگم چرا زورتون میاد میبینید ی نفر با ...

عزیزم بره ازدواج کنه به من ربطی نداره حقمم نخورده اون مرد مطلقه حق یه پسر مجرد رو خورده که میتونست با اون دختر مجرد ازدواج کنه اما نتونست بالاخره موقع ازدواج میگیم برید علت طلاقو بدونین یا خوب بالا پایین کنین که بعد عقد باید چشما رو بست 

ب نظرم خودمو کلا باید بزنم ب بیخیالی سعی در درست کردن تفکرات مردم اب تو هاون کوبیدنه انگار شاید باید ...

زورمونم نمیاد چرا باید زورمون بیاد

هرکی میره دنبال لیاقتش 

شاید لایق هم بودن و خوشبخت شدن

مگه مقصر تمام طلاق ها آقایون هستن؟چند سالته عزیزم؟

زنا هم هستن من 35 سالمه خودمم میدونم اما اگر یه مرد طلاق بگیره بره خواستگاری نمیاد از بدیهاش بگه که چی باعث طلاقش شد همش میگه آره زنم این بود زنم اون بود یا حرفشم نمیزنه پنهان میکنه

دوماهی بعد عروسی جدا شدم عزیزماما خب برای ازدواج مجدد کلا اومن اسم پاک میشه و شناسنامه جدید و سفید م ...

مهم نیس سخت نگیر ... مهم اینه از ی زندگی سمی اومدی بیرون الانم سعی کن تو اجتماع باشی و با ادمای مختلف اشنا بشی تو اشنایی حریص باش چه زن چه مرد 

اگ بشیتی خونه هیچی نصیبت نمیشه من خودمم همیشه تلاش کردن تو اجتماع باشم برم بیام با ادمای جالب اشنا بشم دستم باز باشه تو انتخاب تا اینکه بشینم خونه یکی در خونه بزنه