2777
2789
عنوان

چرا اصرار دارید مجرد با مجرد بره مطلقه با مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 2762 بازدید | 199 پست
شما این حرفو واسه کسی که مدت فوق العاده کوتاهی زندگی کرده و جدا شده هم میزنی ؟؟؟

نه کوتاه مدت خیلی فرق داره تا کسی که مثلا ده پانزده سال زندگی کرده و بچه داره 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

بالاخره اون مرد مطلقه مشکلی داشته که زن قبلیش تحمل نکرده طلاق گرفته دیگه؟شما پا تو دادگاه نزاشتین بد ...

منظور من این نیس ایا شما دوست داری ازدواج کنی با این فرد یا ن میگم چرا زورتون میاد میبینید ی نفر با فردی ازدواج کرده ک طلاق گرفته حس میکنن ملت ک اینا حقشون رو خوردن

وگرنه بله اسیب هایی داره من برا خودمم ترجیح میدم مجرد باشه انتخابم ریسکش کمتره  اما اگ ببینم فرد مجردی با فردی ک طلاق گرفته ازدواج کرده اصلا مثل خیلیا زورم نمیاد حس نمیکنم حقمو خورده  چون ب هر حال اونی ک طلاق گرفته اگ خیانت کرده نمباد بگه من خیانت کرده ک بدونم دلیل اصلی جدایی چی بوده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

👏👏👏👏👏👏👏👏👏ببخشید اگ تشویق ها کمهههه چه افتخاری بلاخره مجرد بودن ک کم چیزی نیس چه برگ برنده ا ...

چرا فک میکنی مهم نیس؟

اینکه یه فردی کمتر اسیب روحی و روانی تو زندگیش داره چیز خوبیه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

مثلا دایی خودم زن ۴۰ساله بچه دار گرفته بچش هم سن منه داییم مجرد اصلا خوشم نیومد از کارش هر روز هم اختلاف دارن باهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

من خودمو میگم ازدواح اولم با مرد مطلقه بچه داربود خیلی بد بود البته با من بعد حدایی سالها بعد بازم ازدواح‌ کرد شرایطشون خوبه چون بچه هاش بزرگ شدن رفتن زن اولش دیکه کارشون نداره پس ببین حتی با یک نفر هم ممکنه خوب وبد باشه اوصاع

نه کوتاه مدت خیلی فرق داره تا کسی که مثلا ده پانزده سال زندگی کرده و بچه داره

من کل زندگیم حدود دو ماه بود

اونقدر کوتاه بود که نفهمیدم اصلا زندگی مشترک چی هست

حتی حسرت استفاده از جهازمم برام موند

و چقدر بده بعدش بگن مطلقه و فلان

اما قبول دارم کسی که بچه داره کمی شرایطش متفاوته قطعا

ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔                                                             خسته از جانی که گرفتارِ تن است ... 🥀                               ممنون میشم  واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی و دعای خیر کنی غریبه ی مهربون 🥲💔💔💔🙏                      https://abzarek.ir/service-p/msg/2026158

چون درستش همینه کبوتر با کبوتر باز با باز هم سطح بودن فقط مالی و تحصیلی نیست اینم یه جور هم سطح بودن ...

اره دیگ ب هر حال مجرد بودن کم چیزی نیس ک ببخشید کاپ هامون تموم شده وگرنه جام قهرمانی شمارم الان میدادم دم در حاضر کنن برات

برای من زندگی دیگران مهم نیست مطلقه و مجرد با هرکی دلشون خواست ازدواج کنن و خوشبخت بشن مهم تفاهم اخلاقی و فرهنگیه 

حالا یک نفر در زندگیش بخت یارش نبوده ایرادی نداره خداکنه روزی برسه از اعماق وجودش بخنده

مخالفت کاربرها هم چندین دلیل داره : حسودی ، بخیل بودن ، شنیدن تجارب بقیه و دلسوزی 

نمیشه گفت همه شون ادمهای بدجنسی ان 

من کل زندگیم حدود دو ماه بوداونقدر کوتاه بود که نفهمیدم اصلا زندگی مشترک چی هستحتی حسرت استفاده از ج ...

خب شما خوشی نداشتی تجربه ای هم کسب نکردی تو اون زندگی بنظرم کلا زندگی نکردی انگار مثل چیزی که کلا حساب نمیشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

اره دیگ ب هر حال مجرد بودن کم چیزی نیس ک ببخشید کاپ هامون تموم شده وگرنه جام قهرمانی شمارم الان میدا ...

رفتارت خیلی زشته!! 

نه بخاطر اینکه داری از کسی که جدا شده حمایت میکنی (چون مشکلی نداره) 

بلکه بخاطر اینکه عقیدتو داری تحمیل میکنی و فکر میکنی طرز فکر خودت درسته!! 

هرکی دوس داره برای زندگیش تصمیم بگیره 

میخاد بره با مطلقه میخاد نره 

فک نمیکنم قرار باشه واسه بقیه تصمیم بگیریم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

خب شما خوشی نداشتی تجربه ای هم کسب نکردی تو اون زندگی بنظرم کلا زندگی نکردی انگار مثل چیزی که کلا حس ...

بله عزیزم همینطوره 

ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔                                                             خسته از جانی که گرفتارِ تن است ... 🥀                               ممنون میشم  واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی و دعای خیر کنی غریبه ی مهربون 🥲💔💔💔🙏                      https://abzarek.ir/service-p/msg/2026158

چرا فک میکنی مهم نیس؟اینکه یه فردی کمتر اسیب روحی و روانی تو زندگیش داره چیز خوبیه

ببین انقدر خنده داره ک حد نداره ما ایرانیم دوست عزیز این حرفا دقیقا مث حرفایی ک ب بچه طلاق میزنن اگ فقط ادمایی ک طلاق گرفتن اسیب روحی میدیدن قبول حرفت اما الان مثل قدیم نیس  اکثرا افرداد دوس دختر دوس پسر داشتن اسیب جدایی روابط دوستی با جدایی محضری فرقی نداره برای همین میگم نمیشه حکم کلی صادر کرد 

رفتارت خیلی زشته!! نه بخاطر اینکه داری از کسی که جدا شده حمایت میکنی (چون مشکلی نداره) بلکه بخاطر ای ...

دلیلش واضح صحبت کردن شماس گلم 

شما مشکلت چیه با ادمایی ک جدا شدن؟؟ شاید جون واضح حرف نمیزنی سو تفاهم ایجاد شده

چقدر رو لفظ مطلقه حساسین و دنبال زیربغل مارین،ما ی دبیر داشتیم استاد دانشگاه بود دکترا داشت،هر وقت میخواست از موفقیت هاش بگه میگفت من یک مطلقه موفقم و...ادامه حرفاش رو میگفت و میگفت اونایی که رو کلمه مطلقه حساسن عزت نفس ندارن و خودشون عینا دارن رو خودشون ایراد میذارن و میگن این کلمه بده در حالی که اینم ی کلمس،مثل تمام کلمات دنیا،و صدالبته که مجرد با مطلقه فرق داره من هیچوقت خودم رو با مجرد یکی نمیبینم(که طفلی فقط دو سال زندگی کرد بعد طلاق گرفت)

بعدشم اون استارتر برای ازدواج خیلی عجله داشت همین دبیر ما میگفت دخترا اینقدر برای ازدواج عجله نکنید هر چیزی به وقت خودش شما الان مجردین تازه ی تاج هم بالاسرتون دارین ازدواج که کردین همون تاج هم از سرتون برداشته میشه