2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه الان روانپزشکه . من برم بگم میخوام چاق بشم نمیگه اشتباه اومدی

خودم اول پیش دکتر تغذیه رفتم یه سال تا داروشومیخورم خوب بودم.تاقط مییکردم باز لاغر میشد ولش کردم.حتما یه ناراحتی یا استرس داری

ممنون عزیزی. ۱۶۰ ۴۲. بدنیس. الان یکم ارومم

ببین دقیقا دوسال پیش منم قد و وزن تورو داشتم ، الان ۵۸ کیلوام و راضیم وگرنه بازم میتونم چاق شم 

اول اینکه واقعااااا باید بخوری ها ، فقط بخور ، من با اینکه اهل صبحونه نیستم ولی وقتی رژیم گرفتم زوری هم شده بود پنج وعده میخوردم ، ینی بعضی وقتا میخواستم بالا بیارم 

و اینکه این دوسال قرص های تقویتی زیاااادی خوردم ، فقط مکمل و تقویتی نه قرصهای چاقی و این گیم و آپ ها ، بخاطر همین اصلا وزنم نریخت 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

میشه اسم قرصهارو بگی🥲

ببین من قرص به خصوصی نمیخورم ، مثلا به عمد چاق شدن باشه ، همینجوری هرچی دم دستم میومد میخوردم 

هیچوقت غذامو بدون قرص نمی‌خوردم ، من اسم قرص هارو هرچی یادمه میگم ،ولی خودت باید مدیریت کنی کی بخوری و در روز چنتا 

قرص های ویتامین E, C, B, D, A 

آمپول نوروبیون 

قرص کلسیم ،ففول ، فولیک اسید ، هماتونیک 

بکمپلکس(من اون ساده های قدیمی میخوردم اما الان جدیداش اومده بهتره اگه خواستی بگو عکسش بزارم) 

قرص یونی بن که هم دکتر داد برا مشکلم هم مکمله

زینک هم خارجی هم ایرانی خوردم

امگا ۳  هم ایرانیش برا من بهتر بود ،من برا مشکلم میخوردم ولی برا چربی سوزی هم عالیه ، با اینکه ۵۸ کیلوعم حتی یه ذره هم شکم و پهلو ندارم ، اصلا به وزنمم هم نمیخورم همه فک میکنم ۵۰ کیلوعم 

اینایی که گفتم هم برا جذب غذا خوبه هم برا پوست و مو 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

فداااات یدنیا ممنون😘❤️

خواهش میکنم عزیزم 

اگر زمان مصرف یا کدوما باهم بخوری نفهمیدی بهم بگو 

ای بابا ادم میمونه واقعا من دنبال لاغر شدنم شما دنبال چاق شدن😑من بیست کیلو باید کم کنم شما بیست کیلو زیاد..

کاش میشد من این ۲۰ تارو بدم بشما 🥺

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗