2777
2789
عنوان

تو بارداری چیکارکنیم که بچه آرومی داشته یاشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 32 پست

ی خانمی بود می‌گفت بچه اولم انقدر نا آروم بود بعدی رو با فاصله ۸ سال آوردم ولی انقد آروم شد ک نگو میگفت آرامش درون خودم خیلی اثر داشته

یکی دیگ هم هست ببین انقدر این بچه خوش اخلاقه ک نگو

مادرش زن خوش رو و آرومیه

نفر سوم هم مامان بچه گفت من آدمی هستم ک کلا ریلکسم هیچی عصبیم نمیکنه و واقعا هم همچین اخلاقی داره

ببببین بچش مثل کوسن بالشت بود انقدررر ک آروم بود 

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی خانمی بود می‌گفت بچه اولم انقدر نا آروم بود بعدی رو با فاصله ۸ سال آوردم ولی انقد آروم شد ک نگو می ...

وای خوش بحالشون😢😢😢تاالان که اخلاقم تو بارداری خیلی خوب نبوده.... سعی میکنم ازین به بعد بهتر باشم

وای خوش بحالشون😢😢😢تاالان که اخلاقم تو بارداری خیلی خوب نبوده.... سعی میکنم ازین به بعد بهتر باشم

ای خواهر دست رو دلم نزار 

من بخودم ک نگاه کردم دیدم من همش پر استرسم همش حرص میخورم زود عصبی میشم زود میرنجم

خیلی بده این اخلاق ک غمارو بخودت راه بدی 

منم بچه ندارم ولی از خدا می‌خوام هم بچه تو آروم سالم صالح و زیبا باشه هم بچه های آینده من😍

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..
ای خواهر دست رو دلم نزار من بخودم ک نگاه کردم دیدم من همش پر استرسم همش حرص میخورم زود عصبی میشم زود ...

ای جانم 🥺 ممنون عزیزم ازاینکه انرژی مثبت دادی بهم❤️

ایشالااااااااااا که همینطور باشه به حق امام زمان(عج)🥺❤️❤️❤️❤️

بچه اول منم خیلی اذیت کرد مث بچه شما

بااینکه بارداری اصلا عصبی نبودم،ولی دومی آرومتر و اذیتش کمتر شد،با اینکه هر دو دخترن

فقط ماه های آخر هرچه زودتر بخوابی بچه هم خوابش تنظیم‌ وزود میخوابه شبا