2777
2789
عنوان

مامانم حرف بدی زد🫤

151 بازدید | 4 پست

مامان من ی هفته رفته بود مسافرت «حدود ۶ ساعت فاصله بود»بعد شوهرم دو بار باهاش حرف زده بود

گفته بود مواظب خودتون باشین و میبینمتون و اینا ولی نیومد ب دیدن مامانم 

بعد یکم پیش مامانم یجایی نامزدمو دید بهش ‌ گف دستت درد نکنه اومدی ب دیدنم و اینا😐😐ینی با حالت مسخره😬

نامزدمم یکم ناراحت شد ک چرا الکی حرف در میاره مامانت

Nail artist 🤍  

وا حج رفته بودن مگه؟

چه مامانتون ایراد گیرن

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرف  بدی نزده ولی خوب نیست آدم توقع اش از دامادش انقدر زیاد باشه ک بهش تیکه بندازه بازم من حد صمیمیت شمارو نیمدونم نمیتونم قضاوت کنم

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..