2777
2789
عنوان

چرا اصرار دارید مجرد با مجرد بره مطلقه با مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 2657 بازدید | 199 پست
زنا هم هستن من 35 سالمه خودمم میدونم اما اگر یه مرد طلاق بگیره بره خواستگاری نمیاد از بدیهاش بگه که ...

اما ب نظر من زن ها اروم ترن میانه رو ترن تک پر ترن اگ مرد بخواد میتونه جو زندگی مدیریت کنه 

منم حس میکنم بیشتر طلاق ها مربوط ب اقایون 

شاید زنم بد باشه اما اگ مرد بخواد میتونه جو مدیریت کنه کار ب طلاق نکشه 

حکم کلی صادر نمیکنم اما من بالغ بر ۴ ۵ تا طلاق دیدم تو دوستام از جزئیاتشم با خبرم مقصر صدش هم اقا بوده ن خانم 

یکی خیانت کرد 

یکی دست بزن داشت 

یکی گرایشش ب مردا بود 

و........

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر بعضی دوستان انگار دیدشون اینهواسه مجرد هرچی میشه بشه فقط اسمی تو شناسنامه نره.

جو کشورمون خیلی سمیه متاسفانه 

بعد مثلا فک کن ی سری جاهای پرت ایران معتقد ان پسر هر غلطی میخواد بکنه ولی دختر ن باید بیاد گواهی بکارت بده بعد انقدر این جماعت احمقن ک نمیدونن رابطه صرفا اون چیز نیس میخوان خودشونو گول بزنن میتونه از طریق مقعد باشه مردا هم زرنگ شدن نمیان رابطه از ... داشته باشن شر درست کنن واسه خودشون .... ولی اینا صرفا میخوان خودشون گول بزنن 

واقعا حس میکنم از سلول های خاکستری مغزشون استفاده نمیکنن من خیلی ادمای زیادی میشناسم مرد های شریف و انسان هم زیاده گلم نگران نباش

مهم نیس سخت نگیر ... مهم اینه از ی زندگی سمی اومدی بیرون الانم سعی کن تو اجتماع باشی و با ادمای مختل ...

اره عزیزم تا حد ممکن تو اجتماع حضور دارم

خواستگارهای الانم خیلی بهتر و بیشتر از قبل هستن حتی.

با اینکه مجردی اما درک خوبی داری از کسی که جدا شده

خوشبخت باشی گلم 🌸

ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔                                                             خسته از جانی که گرفتارِ تن است ... 🥀

جو کشورمون خیلی سمیه متاسفانه بعد مثلا فک کن ی سری جاهای پرت ایران معتقد ان پسر هر غلطی میخواد بکنه ...

همه اینا برمیگرده به دید و تفکر سطحی بعضی آدم ها متاسفانه.

این اتفاق واسه هر زوجی ممکنه پیش بیاد حالا به هر دلیلی و زود یا دیر

امیدوارم فرهنگمون رشد بیشتری داشته باشه و دیدمون بهتر شه

ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔                                                             خسته از جانی که گرفتارِ تن است ... 🥀

میگن شاه بخشید نخست وزیر نبخشید قضیه ی ایناست.

کلیشه های جامعه هست که بخوان نخوان داره از بین میره.

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....

اره عزیزم تا حد ممکن تو اجتماع حضور دارمخواستگارهای الانم خیلی بهتر و بیشتر از قبل هستن حتی.با اینکه ...

به هر حال دست خود ادم نیس ک ممکنه جدایی حتی برای خود من پیش بیاد یا حتی سر همین ادمایی بیاد ک پیف پیف میکنن 

امیدوارم کیس مورد نظرت پیدا کنی عزیزم ❤️خودت اصلا پایین ندون یا اینکه حس نکن چون ی بار تجربه بد داشتی باید خیلی گندش کنی برای طرف مقابل در اینده اگ برا طرف خیلی بزرگش کنی جدایی قبلیتو اونم حس میکنه چه خبره ولی اگ خیلی گذرا بهش نگاه کنی اونم همینجوری نگاه میکنه بعدم شما میگی کلا دوماه تو اون زندگی بودی ک چیز خاصی نیس ب حرف اینام گوش نده اکثر این کاربرا من حس میکنم از جاهای عجیب غریب ایرانن چون تفکراتشونم واقعا عجیبه

انشالا موفق باشی❤️

به هر حال دست خود ادم نیس ک ممکنه جدایی حتی برای خود من پیش بیاد یا حتی سر همین ادمایی بیاد ک پیف پی ...

امیدوارم هرگز تجربه اش نکنی هرگز 🤍

نه عزیزم به حرف هر کسی توجه نمیکنم

چون آدم هایی هستن که کارشون زخم زدنه

از اینا باید دوری کرد فقط

ممنونتم گلم مرسی ازت 🌸🙏

خب عیبش چیه؟

مثلا زنموی من 

تو دورانی ک با عموم رندگی میگرد با یه پسری در ارتباط بود

بعد ۸ سال و داشتن یه پسر ۷ ساله طلاق گرفت و رفت با همون پسری ک باهاش بود و مجرد بوو ازدواج کرد الان ۵ ساله و یه دخترم اززش داره

چون ادم خیانت کار و عوضی بود همه ازش بدشون میاد

یکی از ادمای ک اسم مطلقه رو بد کرد

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

این چه طرز حرف زدنه؟ زورتون میاد، فشار میاد بهتون و ...؟!اول روی طرز صحبت توی محیط اجتماعی کار کنین، ...

همینا خواستگار مطلقه بره براشون قبول نمیکنند طرف از به دنیا اومدنش پشیمون میکنند فقط پسر مجرد میخوان بعد واسه دخترای مجرد رجز میخونند 

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

اگه رابطه قبلی از ذهن طرف کامل بره بیرون و واقعا بخواد به زندگی کاملا جدیدو شروع کنه اونموقع اره مشک ...

کسی که جداشده همه چیز براش تموم شده بود من الان جزنفرت هیچی ازش توذهنم نیست 

لفظ مطلقه جالب نیست چون این قدر توی این چند سال اخیر همه در برابرش گارد گرفتن وگرنه تا چند سال پیش اصلا هم بد نبود 

معنی مطلقه روشه یعنی کسی که جدا شده، هیچ اشکالی هم نداره، به معنی خوب و بد بودن طرفین هم نیست معنیش اینکه اون دو تا آدم نتونستن دیگه کنار هم ادامه بدن 

صد البته اگه طرفین مشکلی نداشته باشنم ازدواج فرد مجرد با فرد مطلقه عیبی نداره هیچ ممکنه خیلی هم فوق العاده باشه 

بستگی به آدمش داره 

اما مجردی که ازدواج نکرده با مجردی که ازدواج کرده فرق داره به خدا 

چرا؟ چون ممکنه برای طرف مقابلش مهم باشه 

و هزار البته مجردی که ازدواج نکرده با مجردی که پدر مجرده یا مادر مجرده زمین تا آسمون متفاوته 

چرا؟ چون پای یک بچه در میونه که کلی مسئولیت داره 

منظور اینه 

وگرنه همه آدمیم و قابل احترام 

مسأله داشتن شرایط متفاوته نه برتری داشتن 

برخی تمام طلب شون را از دیگران میخوان بگیرن...

یکی اینجا هست که خیانت دیده است و بیجهت به دیگران  متلک میپرونه ...خب میدونم سخت هست و درد داره خیانت و از این بابت متاسفم ...ولی چرا از دیگران طلبکاره؟ 

یا یه دختر مجرده و میشنوه پسری که روش کراش داره رفته با زن مطلقه...خب طلبکاری چرا؟

و خیلی موارد از این دست که تازه این دو موردش بود

اینقدر دختر طلبکار دیدم ...

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان