2777
2789

چطورین ابجی‌های گلم؟

همین اول بگم ک واقعا معدرت میخوام بابت این مدت ک نبودم و شما رو بی خبر گذاشتم واقعا شرایط جوری بود ک امکان اینکه خبر بدم وجود نداشت به بزرگواری خودتون ببخشید🥰

نمیدونم از کجاا شروع کنم

توی این مدت کلی اتفاق بد و خوب افتاده برام 😅

اها همین اول یه نکته ای رو بگم 

آدما عاشق شخصیتی ک خودشون توی ذهنشون از یه آدم میسازن میشن نه خودِ اون شخص 😁بزرگترین مشکل منم این بود ک سالها یه شخصیت رو ازش توذهنم  پرورش دادم ک همه معیار هام رو داشت اما در واقعیت تنها شباهت و صخصیت اون فرد با شخصیتی ک من ازش تو ذهنم داشتم چهره اون فرد بود😂🤷🏻‍♀️گرفتین موضوع رو!

مطلب زیاده ک بگم اگه دوست دارید سوال بپرسید جواب میدم✋

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

خب چه اتفاق های خوبی برات گلم تعریف کن

خوب اینکه الان توی رشته ای ک باید از اول همون رشته رو میخوندم و بهش تعلق دارم،مشغول تحصیلم. 

و اینکه علاوه بر این هنرم رو ادامه دادم و پیشرفت کردم و درامد خوبی دارم.(در عرصه اجرا و گویندگی)

در حوزه شعر هم پیشرفت کردم و قرار ادامه بدم و اگر ک خدا بخواد تا یه سال اینده کتاب شعر چاپ کنم🙌🏻

از اتفاقات گذشته‌م درس گرفتم و از نظر شخصیتی چند سال بزرگتر شدم.

و....

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.