2777
2789
عنوان

بالاخره نتیجه‌ گرفتم و از تیرگی زیر بغل دارم خلاص میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 40 پست

درضمن منم راه‌های خیلی زیاد خونگی امتحان کردم

مثل حنا

زردچوبه

سرکه سیب😐😂

جوش شیرین و سرکه

حتی ۳-۴ جلسه پلاژن تراپی رفته بودم

بنظر من اول از همه لیزر کنید یا دیگه تیغ نزنید! میتونید از پودر و کرم موبر استفاده کنید ولی تیییغ نزنید.

و این کرم واقعا نجاتتون میده.

شما همون رشت هستی ک سفارش دادی؟ 

سلام عزیزم نه من شیراز هستم 

شما نسخه رو هر داروخونه ای ببری برات درست میکنن فرقی نمیکنه کجا باشی. 

بری عکس جعبه رو نشون بدی درست می‌کنن. 

چیزای خاصی نیست داخلش سه تا کرم و‌‌ پماده 

ولی بسیار عجیب تاثیرگذار بود:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم نه من شیراز هستم  شما نسخه رو هر داروخونه ای ببری برات درست میکنن فرقی نمیکنه کجا ب ...

مرسی قیمتش چقد شد

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
سلام عزیز دلم  الان بعد از ۲۰ روز استفاده یعنی حدود ۱۰ بار استفاده دارم کامنت میذارم. من قبلا ...

😍😍خوشحالم ک نتیجه گرفتی عزیزم ایشالا خوشبخت بشی عزیز دلم. اره منم برای کشالع رانم استفاده کردم اتفاقا کشاله ران من خیلی خیلی نتیجش خوب بود

سلام طریقه مصرفشم میگید؟ مقدارش و تایمش و حجمش

سلام عزیزم 

من الان حدود ۳ ماه هست که استفاده کردم 

و در کمتل ناباوری ۹۰ درصد دیگه روشن شده و خیلیییییی کم تیره هست اونم بهتره بگم تیره نه، یکم متفاوت با رنگ پوست. از دور که اصلا اوکی اوکیه.

من بعد از سه ماه تازه اولین قوطی رو تموم کردم.

من یک شب در میون میزدم. گاهی وقتام هرشب… 

من هر دفعه این کرم رو میزنم برای استارتر دعا می‌کنم. 

هربار هم یه مقدار خیلییی کم در حد اینکه فقط روش بمالم مثل کرم مرطوب کننده. 

چون کم میزنی خیلی دیر تموم میشه. 

سلام طریقه مصرفشم میگید؟ مقدارش و تایمش و حجمش

من شبا قبل خواب میزنم و صبح هم نمیشورمش 

جز که مجبور باشم برم بیرون از خونه

برای من این تابستون بهترین زمان برای درمان بود چون همش خونه بودم و راحت میتونستم بزنم

بوی خاصی هم نداره مثل کرم مرطوب کننده هست واقعا

امروز هم دوباره میخوام بخرم هم زیربغل ادامه بدم هم کشاله ران و زانو رو بزنم. 

راستشو بگم هیچوقت فکرشم نمیکردم همچین تیرگی با ۲۷۰ تومن درمان بشه من همیشه فکر میکردم باید برم لیزرهای روشن سازی گرون قیمت تا شاااید اثر کنه.

استارتر

من لذت پوشیدن تاپ، لباس عروس بدون استین، استخر رفتن رو مدیون تو هستم. از سال ۹۶ دوست داشتم برم استخر ولی همیشه روم نمیشد ولی الان ثبت نام کردم😍😍

هربار نشون مامانم میدم بگه تغییر کرده یا نه برات دعا میکنیم🥹❤️

استارترمن لذت پوشیدن تاپ، لباس عروس بدون استین، استخر رفتن رو مدیون تو هستم. از سال ۹۶ دوست داشتم بر ...

خوشحالم برات عزیز دلم🤩❤️ ایشالا هیچ وقت دیگه تیرگی برنگرده🤩❤️

سلام عزیزم نه من شیراز هستم شما نسخه رو هر داروخونه ای ببری برات درست میکنن فرقی نمیکنه کجا باشی. بر ...

سلام عزیزم میشه لطف کنید عکس ترکیبات برا منم بفرستید و اینکه آدرس داروخانه که رفتید واستون درست کردن رو برام بفرستی 

سلام عزیزم نه من شیراز هستم شما نسخه رو هر داروخونه ای ببری برات درست میکنن فرقی نمیکنه کجا باشی. بر ...

سلام عزیزم لطف می‌کند برا منم ترکیبات بفرستید و اینکه کدوم داروخانه تو شیراز واستون درست کرد آدرسش لطف می‌کنید برام بفرستید 

من شبا قبل خواب میزنم و صبح هم نمیشورمش جز که مجبور باشم برم بیرون از خونهبرای من این تابستون بهترین ...

سلام عزیزم خوبید شما از کرم که استفاده کردید هنوز هم راضی هستید و اینکه میشه لطف کنید عکس برام بفرستید تا منم ببرم کرم داروخانه برام درست کنن و اگر شیراز تشریف دارید لطف می‌کند بگید کدوم داروخانه بردید واستون درست کرد 

اسی لایکم کن تاپیکو داشته باشم

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕