2777
2789

خونه مادرشوهرم شام دعوت بودیم، همه دخترا و پسراش و عروساش و نوه هاش بودن، دخترم سه سالشه خیلی شیطون و لجباز شده ، داد هم میزنه ، بیشعور هم میگه، امشب خونشونو ریخت بهم ، داد میزد ، البته بچه ها هم اذیتش میکردن با اینکه اونا ۹ سالشونه، خواهرشوهرام اروم میگفتن دیوونس، اون یکی فحش میداد به دخترم ، مادرشوهرم همه خلاصه یه چیزی میپروندن بهش ولی من همرو میشنیدم، قربون صدقه های الکی هم جلوی من میرن، اینم بگم اعصاباشون ضعیفه، یه نوه با ادب دارن کلا قربون صدقه اون میرفتن، برگشتنی حتی سر لباس پوشیدن دعوا میکرد که نمیاد ، با گریه اومد ، تو اسانسور دیگه دوتا زدم رو لباسش ،  اونم افتاد گریه ، خونه هم با هق هق خوابید، خودمم نشستم قشنگ گریه هامو کردم انقد بهم فشار اومد، دیگه هیج جا نمیرم با این بچه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما که بچه تری!

چرا باید حرفای مفت یه مشت ادم مذخرف روت تاثیر بذاره که اینجوری سر بچه خالی کنی

میدونم سخته لجبازی میکنه.فشار روته ولی واقعا این راهش نیس

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
وای بچه دوست منم همینقدر معذرت میخام ننره به شدت لوس ولجباز اصلا هیچکس حوصلشو نداره و متاسفانه خود پ ...

بچه من اصلاااا لوس نیس، فقط خیلی شیطونه و اذیت میکنه، میخواد جلب توجه کنه همش

بچه من میزنه بچه هارو. فوش های آبدار هم میده. امشبم زد بچه عمشو. اونم بی عرضه ۶ سالشم هس فقط دهنش بازه همش برا گریه. باباشم بچمو دعوا کرد منم حرص خوردم فقط.

بچه های عموشم میزنه دعواش میکنن چن باری گفتم دعوا نکنین ولی بی فایدس. خونه خودمونم هستیم همش میگه بریم اونجا پسرم ۳ سالشه

پیر شدم درک نمیکنن ک بچس و نمیفهمه خودشون پیر شدن گاون هنوز انتظار دارن بچه کوچیک بفهمه 

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن