2777
2789
عنوان

با مامانم آبم توی یه جوب نمیره

237 بازدید | 19 پست

خیلی عصبیم میکنه اخلاقامون با هم در تضاده، خیلی بحث الکی داریم، جوابشو میدم تا حدودی نمیتونم هیچی نگم ولی سعی میکنم حرف بدی نزنم، از طرفی بعضی وقتا تا تو دلم بهش فحش ندم آروم نمیشم، نمیدونم کار خیلی بدیه؟ عذاب وجدان دارم ولی فقط پیش خودم میگم تا نترکم از عصبانیت

فک میکنه چون نظرم باهاش فرق داره آدم بدی‌م و به خدا واگذارم میکنه🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دیشب دعوامون شد دلم برا بابام سوخت بابام عصبی شد گفت آدم شید مامانم دانش بده اذیتم می‌کنه با حرفاش من نمیتونم سکوت کنم 

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

چالش همه ی مادر و دخترا 

ولی یبار من خیلی بی احترامی کردم 

خواب بدی دیدم 

گفتم خدایا بچه ام رو نجات بده 

دیگه مامانم رو نازنینم خطاب میکنم 

بچه ام نجات پیدا کرد و بیدار شدم 

هر چند الآنم آدم نشدم 

خدا کمکم کنه قوی بشم 

تحمل تضادهامون رو داشته باشم 

من دهه شصتی و مامانم دهه پنجاهی

منم دیشب دعوامون شد دلم برا بابام سوخت بابام عصبی شد گفت آدم شید مامانم دانش بده اذیتم می‌کنه با حرف ...

منم حرفاش تو کت‌م نمیره، مگه هر کی نظرش با آدم فرق کنه آدم بد ه میشه، اخلاقش به بابابزرگم رفته، زور میگه، بهش میگم شبیه اون رفتار میکنی ناراحتم میشه

منم حرفاش تو کت‌م نمیره، مگه هر کی نظرش با آدم فرق کنه آدم بد ه میشه، اخلاقش به بابابزرگم رفته، زور ...

چه ماهیه

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
چالش همه ی مادر و دخترا ولی یبار من خیلی بی احترامی کردم خواب بدی دیدم گفتم خدایا بچه ام رو نجات بده ...

ما ۲۴ سال اختلاف سنی داریم

دهه پنجاه و منم آخر هفتاد

خواهرمم متوجه میشه بعضی حرفاش بی منطقیه، ولی اون سکوت میکنه من آتیش میگیرم سکوت کنم