2777
2789
عنوان

شیطنت و بازیگوشی دخترم امشب منو گریه انداخت

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 61 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه من میزنه بچه هارو. فوش های آبدار هم میده. امشبم زد بچه عمشو. اونم بی عرضه ۶ سالشم هس فقط دهنش با ...

نه عزیز بچه شما ک میزنه کارش درست نیس. نباید از بقیه توقع درک داشته باشید سر این. سه سالشه دیگه. منم دارم بچه پسر بچه ام هست.‌

parasoo1989@
از تنهاییم به گریه افتادم، شهر غریبم خونوادم نیستن

گل من یکم سیاست داشته باش

اون ادمای به اصطلاح عمه و مادربزرگ کارشون اشتباه بوده.شما که نباید انقدر زود پشت بچتو خالی کنی

درک میکنم. احساس غربت و اینکه هرکی از راه میرسه به خودش اجازه میده اینطوری برخورد کنه واقعا سخته ولی شمام نباید کم بیاری

ظاهرو حفظ کن.نه که بیخیال باشی اجازه بدی بچت خونه رو به آتیش بکشه ولی یه قسمتی از مسئولیتش با همسرته

از اونم کمک بخواه برای آروم کردن بچت.باهاش بازی کن وقتی میبینی خیلی شیطونی میکنه سرشو گرم کن

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
عمه هاش دوسش دارن ولی اعصاباشون خیلی ضعیفه، تا یه حدی میکشن

خب پس بهتره بیشتر از یکی دو ساعت پیش هم نباشید، هم اعصاب خودت و بچه خورد نمیشه، هم علاقه شون به بچه ت پا برجا می مونه عزیزم.

واقعا به دخترت گفتن دیوونه و هیچی نگفتی ؟ دختر منم کوچیک که بود زیاد جیغ میزد ، خواهرشوهرم با طعنه گ ...

من باهاشون خودمونیم، نمیتونم بهشون چیزی بگم، اخه محبتم دارن نسبت بهش 

ب بقیه کار ندارم. نمیخوام تاپیکت بره سمت مادرشوهرو بقیه. اما وقتی لچه شیطون دارید یا بچه تو سن حساس ...

من دیر رفتم ، زیادم نبودم ، تو همون مدت کم هم شیطنتاشو داره ، دیگه نمیرم ،امشب درس شد برام

حالا چرا داد میزد؟!خدایی اگه کسی داد بزنه اعصاب آدم بهم میریزه!زمانی که به دخترتون توهین کردن چرا جو ...

کلا گاهی داد میزنه واسه جلب توجه، اخه باهاشون خوبم نمیتونم چیزی بگم ، محبتم میکنن به دخترم