2777
2789
عنوان

شیطنت و بازیگوشی دخترم امشب منو گریه انداخت

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 61 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من باهاشون خودمونیم، نمیتونم بهشون چیزی بگم، اخه محبتم دارن نسبت بهش

منم اوایل همینجوری فکر میکردم ، اگه یه ذره دوسش داشتن ، بهش نمیگفتن دیوونه ، چطور زبونشون چرخید همچین چیزی بگن .دخترت دنبال جلب توجهه. فامیل مادری رو که دیر به دیر میبینه ، یه شبه که جمعشون جمعه ، میخواد خودشو با جیغ و داد نشون بده .دختر منم همینجوری بود ، یه جورایی کمبود محبت دارن 

بقول دوست مون دیر تر برو زودتر برگرد  از منزل مادر همسرت

پسر برادر همسرم تقریبا3 سالشه واقعا دوستش داریم گاهی خودشون میان گاهی همسرم میگه شام بیشتر بذار اونام بیان و زنگ میزنه  خوشحالم از دیدن شون اما وقتی بیان خیلی طولانی میمونن

بچه هم از درو دیوار میره بالا  هم سر صدا هم بدو بدو هم خراب کاری باید بچه من دنبالش باشه همش  اگه  2 یا3 ساعت باشن خوبه اما  چون زیاد میمونن واقعا  از حال میرم بچه های خودم اینجوری نبودن عادت نداریم

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
خودمونی باش خب مگه قراره باهرکی خودمونی بودی به بچت توهین کنه

ای خواهر ، کلا به بچه من هرچی بخوان میگن، شاید مقصرش خودمم که تایید کردم حرفاشونو ، وقتی بچم خیلی اذیت میکرد اونام حرف میزدن بهش منم تایید میکردم، الان دیگه عادی شده

فک کنم بچه من بدترهفقط دعوا و میزنه

عذر میخوام فقط سواله

شما وقتی با بچه ات تنهایی میگی کتک کاری بقیه خوب نیست یا نه؟ 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
گل من یکم سیاست داشته باشاون ادمای به اصطلاح عمه و مادربزرگ کارشون اشتباه بوده.شما که نباید انقدر زو ...

بچم خیلی مظلومه، هرکی هرچی میخواد بهش میگه، خیلی شیطونه ولی مظلومه، به شدت هم خدا هواشو داره ، یعنی کافیه یکی باهاش بد تا کنه بیچاره میشه طرف ، خیلی دلش پاکه ، اخه من یه نوزادم دارم همش اون بغلم بود نتونستم بچرو کنترل کنم 

نه عزیز بچه شما ک میزنه کارش درست نیس. نباید از بقیه توقع درک داشته باشید سر این. سه سالشه دیگه. منم ...

میدونم عزیزم منم نمیگم کارش درسته. ولی وقتی یبار زد همه ریختن سرس دعوا و داد بیداد کردن جبهه گرفت هنوزم با دخترعموش نمیسازه منتظره تنها گیرش بیاره بزنه

عکس العمل اونا باعث شد بچم بدتر بسه من همش میگفتم شما چیزی نگین من بهش میگم خونه همش میگفتم آجی رو نزن دوستته مواظبش باشیم و فلان ولی اونا باز کارخودشونو میکردن

طوری شده از در میریم داخل برمیگرده ب عموش فوش میده من ک دستور نمیدم فوش بده. چطور پدرشوهرم رو فوش نمیده چون اونا خودشون درمقابلش جبهه گرفتن بچه هم دشمن شده باهاشون 

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
عذر میخوام فقط سوالهشما وقتی با بچه ات تنهایی میگی کتک کاری بقیه خوب نیست یا نه؟

اره خیلیییی کلی باهاش صحبت میکنم یادش میدم حتی وقتی مثلا دخترعموش رو میزنه بهش میگم مامانی نگاش کن آجی داره گریه میکنه؟ باهات دوسته چرا میزنیش مواظبش باش بعد میبینم میره بوسش میکنه با همون شیرین زبونیش میگه معذرت میخام

ولی مثلا اگ دسشویی باشم و   اینکارو کنه عموش داد میزنه سرش و میگه منم میرنمت و اینا باعث شده بازم تکرار میکنه و بچم عصبی شده ناخون میخوره میفهمم حالت استرسشو

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

تو جمع معمولا بچه دچار تنش میشه، اگه شوهرت ایراد نمیگیره دیگه تو جمع خانواده شوهرت نرو وقتایی که خلوته برو که نه خودت اذیت بشی نه بچه و نه بقیه

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....