2777
2789
عنوان

شیطنت و بازیگوشی دخترم امشب منو گریه انداخت

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 61 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره خیلیییی کلی باهاش صحبت میکنم یادش میدم حتی وقتی مثلا دخترعموش رو میزنه بهش میگم مامانی نگاش کن آ ...

😔😔😔

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
سعی کن ببرش مهدکودک ، پارک و از این جور جاها ، بزار با بچه های دیگه دوست بشه ، یا حتی بچه های در و ه ...

مهدکودک یه مدت رفت ، مریض میشد دیگه نفرستادمش، اینجا هم کسی بچش نمیاد تو کوچه ، همه خونشونن

بچه من میزنه بچه هارو. فوش های آبدار هم میده. امشبم زد بچه عمشو. اونم بی عرضه ۶ سالشم هس فقط دهنش با ...

ببخشید ولی اینکه شمام به بچه ۶ ساله میگید بی عرضه چون کتک نمیزنه و به زدن بچت افتخار میکنی خیلی درست نیستا

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....
میدونم عزیزم منم نمیگم کارش درسته. ولی وقتی یبار زد همه ریختن سرس دعوا و داد بیداد کردن جبهه گرفت هن ...

ادما وقتی ببینن بچشون داره کتک میخوره عکس العمل نشون میده حالا غلط . شما خودتو بذار جای اونا مادرپدر و بچه ببین اگر بچت دایم کتک بخوره چ مبکنی ک البته ممکنه الان درک نکنی. 

من خودم مادری ام ک بچم‌کتک مبخورد از هم بازیش اما تا چند بار چیزی ب اون بچه نگفتم.کتک بد میخورد بچما  در حد زخم و کبودی . میرفتم وسط ارومشون میکردم ب اون بچه ام هییچی نمیگفتم.‌ اما یکبار جلو‌مامانش گفتم این سری دعوات میکنما. خیلی محکمو باناراحتی.‌

اینارو گفتم ک فکر نکنی جبهه گرفتم یا درک‌نمیکنم‌ . 

parasoo1989@
ادما وقتی ببینن بچشون داره کتک میخوره عکس العمل نشون میده حالا غلط . شما خودتو بذار جای اونا مادرپدر ...

میفهممت عزیزم بخدا شاید حرفمو باور نکنی ولی بچم بچه خواهرشوهرمو زد به بچش گفتم یبار ک زدت توام بزنش بفهمه توام از خودت دفاع میکنی دیگه نمیزنتت وگرنه چون فک میکنه حریفته تورو میزنه خودم بهش اینجوری گفتم ولی ی بزرگتر وقتی با لحن خیلی بدی دعوا کنه بچه بترسه بره ی گوشه فقط گریه کنه وحشت کنه خیلی بدتره

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
ببخشید ولی اینکه شمام به بچه ۶ ساله میگید بی عرضه چون کتک نمیزنه و به زدن بچت افتخار میکنی خیلی درست ...

ن افتخار نمیکنم برعکس اگ میگم بی عرضه چون همون لحظه بخدا بهش گفتم یبار توام بزنش وقتی ببینه از خودت دفاع میکنی دیگه نمیزنتت وگرنه تا میبینه حریفته تورو میزنه کلا میشناسم اخلاق بچمو چون فک میکنه مثلا ازش قوی تره و حریفه زودی میره میزنه 

😔😔😔

بخدا نمیدونم چکار کنم تا صبح بیدار میشه سراغ اونجا رو میگیره سه روز نبرمش اونا هم میگن چرا نمیاریش عیب نداره بچه هستن دعوا میکنن بزرگ شن فراموش میکنن برسونم مهم نیس اگ ی بزرگتر ب بچه  تشر بزنه ولی خیلی بده ی بزرگتر مثل عمو یا شوهر عمه طوری تشربزنه دعوا کنه بچه مات فقط نگاش کنه اشکش بره

بخدا نمیدونم چکار کنم تا صبح بیدار میشه سراغ اونجا رو میگیره سه روز نبرمش اونا هم میگن چرا نمیاریش ع ...

هم برای  شما

هم

برا اون بچه که کتک میخوره  و مادرش هم سخته

ان شاءالله  این مرحله بخوبی بگذره

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
هم برای شما همبرا اون بچه که کتک میخوره و مادرش هم سختهان شاءالله این مرحله بخوبی بگذره

انشالله

فک میکنم اگ فاصله بگیرم ی مدت بچمم از سرش بیوفته

انشاللهفک میکنم اگ فاصله بگیرم ی مدت بچمم از سرش بیوفته

ان شاءالله