من تبخال واژن گرفتم یک ماه و خورده ای میشه رفتم دکتر خوب شد اما بعدش ۲ بار عود کرد که از دیروز دوباره این لعنتی برگشته و خیلی اذیتم میسوزه و درد میکنه شوهرم میخواد ی مدت بره سفر کاری امروز و نیست شب ازم رابطه خواست گفتم نمیتونم باز تبخال زدم و اذیت میشم چندبااار درخواست کرد گفتم بخدا نمیتونم دردم میاد کلیییی عصبانی شد گفت صدبار نه شنیدم ازت و قهر کرد با عصبانیت شدید خوابید😔یعنی باید اجازه میدادم و درد رو تحمل میکردم؟ اخه یبار با وجود تبخال رابطه داشتیم و مردم و زنده شدم دیگه ترسیدم اینبار رو 😔 از خودم بدم میاد ک همیشه تبخال میزنم و نمیتونم رابطه داشته باشم شوهرم بی درک هست حس میکنم از چشمش افتادم بخدا اعتماد ب نفسم اومده پایین..میگم تبخال درمان نمیشه همش عود میکنه باید قرص بخوری تا چندروز که خشک بشه اما باز هروقت بخواد بیرون میاد 😔 باید اجازه میدادم رابطه داشته باشیم؟؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نه حق داری ولی میتونستین از یه طریق دیگه انجام بدین
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه