زندگیم رو پای برادر مریضم ریختم که هیچوقت خوب نمیشه
ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
درک نمیکنم یه سریا میگن ازدواج کردی باید بیخیال خانواده ت بشی مگه میشههههه؟الویت هر آدمی اول باید پد ...
اولویت هر آدمی اول همسرشه بعد فرزندانش و بعد خانواده از هرکسی هم بپرسید همین جواب رو میده .
مادرت پدرتو داره
خواهرت شوهرش رو
برادرت زنش رو و فرزندت هم همینطور این شما و همسرتی که هیچکس جز خودتون روندارید.
هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
انشاءالله که حال دلتون بهتر باشه و هرچی به صلاحه اتفاق بیفته براتون ، مطمئن باشید خدا همیشه و همه جا حواسش بهمون هست چون حتی اگه یه لحظه توجه نداشت ، ما نابود بودیم حقیقتا نابود میشدیم.💖🤍
نه ما تو دبه پنج کیلویی بودیم ندیدیم فقط شما سرتون به این کاراست دوستم دخترش که تصادف کرده گرفته یک ...
لابد شما خیلی وضعت خوبه بیست و پنج تومنی پول پرستار بدی یه بیست تومنم پول داروو غذا بدی بشه چهل تومنی ماهی تازه اگه مریضی بدی نباشه که داریوش سر به فلک بزاره اونوقت این پولو کی میده؟لابد خود مریض
هزینه ش از خراب شدن یه زندگی یه بچه که مدرسه نمیره بخاطر کمبوداش و... آینده تباهش، جوونیه خودش بیشتر ...
من نگفتم کار خوبی کرده روی صحبتم با اون است که تا تقی به توقی میخوره میگن پرستار بگیر...مادرشوهرم مریضه پرستار بگیر..فلانی اینطوریه پرستار بگیر...انگار مردم خودشون عقل ندارن...تازه چه آدمی باشه بیاد تو زندگی آیا بمونه نمونه ....به کنار...برادر این خانم که تکلیفش مشخصه...مشکل روانی داره باید بستریش کنند
عزیز شما اولویت هاتون رو اشتباه گرفتی اولویت بعد از ازدواجتون می شه همسر و فرزند بعد پدر و مادر و خانواده خودتون شما اگر اولویتتون رو برادرتان قرار دادرین نباید ازدواج می کردی بچه تون چه گناهی داشت
انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان
اینجا فکر کنم تمام کاسه کوزه ها سر اون برادر بدبخت شکسته ..حالا معلومم نیس اصل قضیه ازچه قراره...عزیزم شما فکرمیکنی زندگی وبرگشتن به یه آدم خیانتکار که قبلا ازش جدا شدی کاردرستیه؟خوب فکراتو بکن چون اگه میتونستی باهاش خوشبخت باشی هرگز به نقطه ای نمیرسیدی که ازش طلاق بگیری ..