2777
2789
عنوان

بدترین حس دنیا سردرگمی و بی هدفیه

105 بازدید | 23 پست

اینکه ندونی داری چیکار میکنی. هیچ چیز خوشحالت نمیکنه. چون اصلا هدفی، انگیزه ای چیزی نداری 

کاری که میکنی رو دوست نداری اما نمیدونی هم چی دوست داری. همه چی برات بی معنیه. جرات ریسک نداری. روزات به بطالت میگذره. میای کاری کنی اما کاری نیست که حالت رو خوب کنه 

انگار همش گم و گُنگی. حالت از خودت، از اطرافت، از همه چی بهم میخوره 

همه فرصت ها رو از دست میدی چون نمیدونی کجایی اصلا 

همینجوری الکی دور خودت میچرخی و شب با کلی حس بد میخوابی و صبح با حال بد بیدار میشی. همش بیقراری، هرکاری هم کنی حالت خوب نمیشه انگار😞

دوست داری فقط بمیری 

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من الان تو این حالم بی هدف بی انگیزه دارم طلاق میگیرم کلا هدف و انگیزه خاصی هم برای بعدش ندارم اصلا هم به خاطر این نیست که بگیم الان ناراحتمو اینا نه واقعا بی هدفم 

الان یکی از بستگان نزدیکم اینجا بود خواست منو ببره شهر خودشون که خیلی دوره یه مدت بمونم حال و هوام عوض شه خوش بگذرونم بهونه اوردم نرفتم چون انگیزه برای رفتن به اونجا هم نداشتم 

بستگی داره هدفات چی باشن؟قابل دستیابین؟مگ همه خانما باید حتما شغل تپی داشته باشن؟از هدفای کوچک ظشرو ...

اصلا هدفی نیست که بخواد کوچک با بزرگ باشه 

چجوری پیدا میشه

آدم باید از دوران بچگی هدفی رو دنبال کنه مثلا معلم بشه یا دکتر و وکیل یا شغل های آزاد راه رسیدن بیشترشون هم تحصیل هست در ضمن تحصیل فکر آدم باز تر میشه و ممکنه راه های رسیدن به هدفش چند تا بشه و بین اونها منطقی ترین راه رو پیدا کنه متاسفانه خیلی از جوانها امروزی هدف مشخصی رو دنبال نمی کنن باید اول مشخص کنید علاقه تون چیه بعد برنامه ریزی کنید و هدفتون رو مشخص کنید

کاربر آقا 
آدم باید از دوران بچگی هدفی رو دنبال کنه مثلا معلم بشه یا دکتر و وکیل یا شغل های آزاد راه رسیدن بیشت ...

من لیسانس دارم الانم دارم برای فوق میخونم کار هم میکنم اما دوستش ندارم. میخواستم دوباره کنکور بدم اما شرایط حال حاضر کنکور نمیذاره. حالم بده. چون این کار و رشته بابامه میگن ناشکریه اگه بیخیالش بشم اما حالم بده به شدت هر روز کارم گریه است. نمیدونم چیکار کنم