2777
2789
عنوان

چجوری عشق اولتون رو فراموش کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 39 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من عشق اولم همسرم بوده ... ولی از دوستام هرکی عشق اول داشته همه به اتفاق میگن نتونستیم فراموش کنیم با اینکه تو دوستام طرف مقابل یعنی دوست پسراشون ترکشون کرده... با این همه هیچ نفرتی باعث نشده فراموش کنن بلکه تو همه چی همسرشون رو مقایسه هم می کنن... 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

خودم که عشقی ندارم. 

ولی کاربر هایی توی سایت دیدم که با بچه بزرگ هم بازم یادشونه،

توی جامعه هم بخوام مثال بزنم یکی از افزایش دلایل خیانت اینه که الان ارتباط گرفتن با اکس یا همون عشق قبلی خیلی آسون تر شده پس مشخص میکنه خیلی ها هنوز یادشونه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
دارم نمیشه لامصب ازشم بازی خوردم ولی نمیشه

ازش بازی خوردی باید به دلت بگی اون لیاقت دلم منو نداشت برو بجهنم ...روز بیست بار تکرار کن فراموشت بشه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
کاش برا منم بدی داشت🥲فکر کنم اونم مث ت منو بخاطر بدیام فراموش کرده

عزیزم💗🥲

اونم خیلی بدی نداشت 

من شرایط خوبی نداشتم اونموقعا و اکثرا باعث دعوا میشد

بخند عزیزم ، میگذره ^_^ 💕

عشق اول نداشتم... ولی نامزدم عشق اول داشته... که به گفته ی مادر شوهرم به جونش وصل بوده... ولی طلاقش داده... اومدم ببینم میتونه فراموش کنه... البته منو خیلی دوست داره... ولی فکر کنم تو ذهنش منو با اون مقایسه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️😐

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺