ولی به نظر من طلا و دلار وقتی به یه قیمت معقول رسید بهتر تبدیل به ملک بشه. خونه یه دفه ای انفجاری گرون میشه
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سال ۹۷ سکه پنج میلیون بود الان بعد از ۶ سال سکه شده ۵۰ میلیون
خب حالا خودت مقایسه کن
خونه نگه داشتنش راحته یا یه خونه
دنگ و فنگ کدوم کمتره
سکه امامی سال ۸۶ بخر فقط و فقط
به هیچ کسی هم نگو چیکار کردی پولت رو
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین
سال ۹۷ سکه پنج میلیون بود الان بعد از ۶ سال سکه شده ۵۰ میلیون خب حالا خودت مقایسه کنخونه نگه داشتنش ...
خونه راحته یا سکه
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین