2777
2789
عنوان

شک به شوهرم داره دیوانم میکنه چطور مطمئن بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1591 بازدید | 109 پست
انقدر تو تا خرخره تو قسط و خرج و بریز به پاش انداختمش سر بچه ها که سال به سال برای خودش یه لباس نمیت ...

آفرین مالان بعد ۱۳ سال دیگه خرج خونه نمیدم.توی شوکه آقا.بهش فشار اومده

فقط و فقط یک راه عاقلانه برای زندگی تو وجود داره و اون هم اینه که طلاق بگیری یک زن موفقی ، شاغلی ش ...

غلط کرده زنه میدان خالی نمیکنم براش میمونم و میجنگم مرد متعلق به من هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه دارم ازش دوستش دارم راحت نیست جدا شدن

واقعا حماقته یعنی چی دوستش داری اون اصلا دوست نداره 

تا میتونی ازش پول و مال بگیر طلاق بگیر این زندگی به جز سوزاندن عمرتون هیچی نداره

چکار کنم ؟میدان خالی کنم واسه زنه ؟بچم چی پدر نمیخواد؟

جای شما نیستم خیلی سخته اینطور ک فهمیدم شوهرتو دوس داری 

سعی کن ارتباطتو دوباره با مادرشوهر و خواهرشوهر درست کنی بهونه دست شوهرت نده و یکاری کن همسرت وقت نداشته باشه هرز بپره مثلا فورا کارش تموم شد زنگ بزن بگو بچه بهونتو میگیره ... بریم مسافرت ... همه سعیتو کن و علاقتون کامل نشون بده 

اگه تلاش هات نتیجه نداشت بعدا باید راه دیگه ای رو بری

غلط کرده زنه میدان خالی نمیکنم براش میمونم و میجنگم مرد متعلق به من هست

حیف زندگی شماست که با یک مردی که دوستتون نداره تلف بشه . حیف ارامش شماست . وگرنه اره ، ادم دوست نداره دودستی مرد زندگیش رو بده به یه نفر دیگه .

اگه بخواین جدا بشین ، از نظر مالی ، مهریه و اینا شرایطتون خوبه ؟ 

اگه میتونین حق تون رو از زندگیش بگیرین ، خودش که دلش با شما نیست چه ارزشی داره واقعا !!

واقعا حماقته یعنی چی دوستش داری اون اصلا دوست نداره تا میتونی ازش پول و مال بگیر طلاق بگیر این زندگی ...

پول برام جذابیت نداره خودم شاغل هستم حقوقم بالا خونه و ماشین دارم از خودم بابام پولداره کاشکی هیچی نداشتم ولی شوهرم آدم بود و دلش بام بود

حیف زندگی شماست که با یک مردی که دوستتون نداره تلف بشه . حیف ارامش شماست . وگرنه اره ، ادم دوست ندار ...

خودم شاغل هستم و املاک و ماشین دارم چشم دنبال پولش نی دلش رو میخوام 

پول برام جذابیت نداره خودم شاغل هستم حقوقم بالا خونه و ماشین دارم از خودم بابام پولداره کاشکی هیچی ن ...

تا جوون هستی از منجلابش بیرون بیا یک ازدواج خوب کن و عمرتو به وای کسی بریز دوستت داره

استارتر یه مورد مثل زندگی شما رو از نزدیک دیدم

واقعا دوستم ۱۲ سال با مردی زندگی کرد که دوستش نداشت و فکرش پیش معشوقه اش بود

نمیذاشت بچه دار بشن

بعد از ۱۲ سال دوست طفلی من با هزار رو یک بیماری روحی و روانی و جسمی از شوهرش جدا شد

۳ ماه نکشید که اون مرد با عشقش زندکی رو شروع کرد و الان ی دختره ۳ ساله ازش داره

دوست منم پشیمونه که چرا ۱۲ سال عمرش و هدر داد و جوونیش رو خراب کرد چرا همون سال اول که همه چی و فهمیده بود جدا نشد

پشیمونی دیگه فایده نداره

اسی رابطه داری باشوعرت؟ میاد سمتت برای رابطه؟روز زن اینا کادو میگیره؟

نه چند ماه هست سمتم نمیاد یه بار آرایش کردم و لباس خ وا ب پوشیدم رفتم با پر رویی تو اتاقش خودش رو بخواب زد منم دیگه نرفتم