2777
2789
عنوان

شک به شوهرم داره دیوانم میکنه چطور مطمئن بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 109 پست
خودم شاغل هستم و املاک و ماشین دارم چشم دنبال پولش نی دلش رو میخوام

دلش رو با مبارزه نمیتونی به دست بیاری و دلی که با مبارزه بخواد بدست بیاد بعد ۶ سال زندگی مشترک  ، ارزشی نداره 

هرچقدر هم املاک داشته باشی ، سهمت رو از زندگیت بگیر و رهاش کن . شاید خوشبختی  و عشق یه جای دیگه منتظرت باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر یه مورد مثل زندگی شما رو از نزدیک دیدمواقعا دوستم ۱۲ سال با مردی زندگی کرد که دوستش نداشت و ...

راستش من نمیخوام کنار بکشم تا آقا بدون هیچ مزاحمتی بره دنبال معشوقش چون ۶ سال عمر منو هدر داد الکی و گوه زد به زندگیم

راستش من نمیخوام کنار بکشم تا آقا بدون هیچ مزاحمتی بره دنبال معشوقش چون ۶ سال عمر منو هدر داد الکی و ...

میفهمم چی میگی ولی بازی دو سر باخته برات

داری شکستش میدی در صورتی که خودت بیشتر بازنده ایی و آسیب میبینی

میفهمم چی میگی ولی بازی دو سر باخته براتداری شکستش میدی در صورتی که خودت بیشتر بازنده ایی و آسیب میب ...

مهم نی ولی حق نداره بره دنبال عشق و حالش وقتی آرزوهای یه دختر جون رو به باد داده اگر قراره بسوزم اون رو هم نمیذارم باید بسوزه

نه چند ماه هست سمتم نمیاد یه بار آرایش کردم و لباس خ وا ب پوشیدم رفتم با پر رویی تو اتاقش خودش رو بخ ...

شرایطط سخته درکت میکنن😔 امیدوارم شوهرت سرش به سنگ بخوره و قدرتو بدونه.. بشین باهاش منطقی حرف بزن دلیل رفتاراشو توضیح بده..بگو بالاخره چی میشه زندگیمون..

حرفی از طلاق زده تاحالا؟؟

یکی از فامیلای نزدیکم شرایط تو رو داره بااین تفاوت که اون نه شغل داره نه پدرپولدلرداره نه چیزی به نامشه

یه مشاور مراجعه کن ما همه بی تجربه ایم اونا کلی کیس میاد زیر دستشون برو صحبت کن باش یکم دلت خالی شه

آره همکارم در جریان مشکلم هست قراره باهاش برم پیش مشاور ولی به نظرم فایده نداره مشاور میتونه فکر این زنه رو از سر شوهرم بندازه ؟

آره همکارم در جریان مشکلم هست قراره باهاش برم پیش مشاور ولی به نظرم فایده نداره مشاور میتونه فکر این ...

احساس میکنم زوج درمانگر خیلی میتونه کمکتون کنه 

چندجلسه خودت تنها برو اگه لازم باشه خودش میگه شوهرت هم بیاد 

شرایطط سخته درکت میکنن😔 امیدوارم شوهرت سرش به سنگ بخوره و قدرتو بدونه.. بشین باهاش منطقی حرف بزن دل ...

اسم طلاق نیاورده ولی به نظرم مونده شوهر زنه بمیره از اون جواب بله بگیره بعد به من بگه چون اهل رابطه پنهانی نی به خاطر موقعیتش و جایگاهش صد درصد علنیش میکنه و ازدواج مشروع حالا یا باوجود من یا بعد از طلاق من ولی کور خونده