2777
2789
عنوان

خیلی خسته ام چقدر سخته درس خوندن💔کنکوریا در چه حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 137 پست
😂واقعا دیگه نابود شدم از شب تا صبح می خونم بعد دیگه بدن ام ضعیف شده همش میرم بیمارستان ۱ ماه مدرسه ...

دراین حد نکش خودتو دختر روزی شیش هفت ساعت هم خوبه فعلا یازدهمی😁👌🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره امتحان نهایی ها خیلی مهم هستن ولی خیلی سخت ام هستن بشدت 😑

جدی بگیر از همین الان 

بخدا پشیمون میشی 

درحدی نیس ک نتونی تا ۱۸ ۱۷ بشی لااقل تا این نمره رو سعی کن بگیری

موفق باشی

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

😔بخدا گوشی هم هیچی ندارم توش ادم باید عاقل باشه و گرنه اگه گوشیم نباشه باز ی غلط دیگه ایی میکنم،انق ...

مدونم 

آدم تو این دوران نه درست حسابی درس میخونه نه درست حسابی تفریح میکنه

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
نگو اینطوری توروخدا باید دربیای حتما امسال راحت تر شده ی سریا که نمیتونن ترمیم معدل بزنن ی سریا هم ک ...

ترمیم میدن فرصتو

اما ب کسایی ک یکبار ترمیم زدن 

یعنی ۴۰۲ ایا 

ب اونا ک بیشتر زدن نمیدن 

.

من 26 سالمه بادو تا بچه خیلی سختمه همش میگم کاش الان دبیرستان بودم همه چی فراهم هیچ کاری نداشتم راحت میخوندم    

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚