2777
2789
عنوان

سیاتیک لعنتی

97 بازدید | 16 پست

کسی تونسته درمانش کنه؟ 

چه راه هایی رو امتحان کردید؟ 

اینکه میگن ۲ ماه استراحت مطلق داشته باشین واقعا نتیجه میده؟ 

خواهش میکنم کسی راهکاری اطلاعی چیزی درمورد سیاتیک میدونه دریغ نکنید لطفا🙏

سکوت میکنم تا خدا سخن بگوید رها میکنم تا خدا هدایت کند دست برمیدارم تا خدا دست بکار شود و به او میسپارم تا آرام شوم ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین الانم داره تیرمیکشه لعنتیش. دردشم خیلی بده خیلی.

درطی روز اینکاررو میکنم بهترم.

درازمیکشم پامو بالا نگه میدارمو ورزشش میدم مثلا بازوبسته یا دوچرخه یا هرحرکتی .

یا ب پهلو دراز میکشمو پامو ورزش میدم خیلی بهترمیشه. اما انگار درمان قطعی نداره اگه هم داره پولشو ندارم.

اگر الان درد دارید که باید استراحت کنید 

اما برای طولانی مدت 

ورزش های مناسب انجام بدید 

تغدیه خوب داشته باشید و خوراکی های مفید برای سیاتیک را بخورید (خوراکی های ضد التهاب )

و اینکه اگر اضافه وزن دارید ، به وزن نرمالتون برسید بنطرم خیلی خوبه 

کاهش وزن واسه من خیلی موثر بود ، البته اضافه وزنمم زیاد بود متاسفانه

در کل زیاد سر پا وای نیاستیدکارهای که دردتون را بدتر میکنه انجام ندید از دستشویی فرنگی استفاده کنید ...

این چند روز مهمون زیاد داشتیم 

یه بیمار داریم که عمل کرد زیاد میان عیادتش نمیشه سرپا نموند🥲

سکوت میکنم تا خدا سخن بگوید رها میکنم تا خدا هدایت کند دست برمیدارم تا خدا دست بکار شود و به او میسپارم تا آرام شوم ❤️

این چند روز مهمون زیاد داشتیم یه بیمار داریم که عمل کرد زیاد میان عیادتش نمیشه سرپا نموند🥲

الهی 

بدترین چیز همین سر پا زیاد موندن و کار زیاد کردن هست 

سعی کن تا جایی که میتونی صندلی بزاری کنارت و نشسته کارهارا انجام بدی 

وگرنه خیلی اذیت میشی جانم

دردش چجوریه

از بالای باسن تا نوک انگشتای پا 

اویل ۳ تا انگشت پا هم حالت سر داشت 

خیلی درد بدیه 

از بالای باسن تا نوک انگشتای پا اویل ۳ تا انگشت پا هم حالت سر داشت خیلی درد بدیه

من سال ۹۳ این طوری بودم چون کفش پاشنه بلند سرکار می پوشیدم و دائم تو حیاط مدرسه و کلاس ها و پله و ... رفت و آمد داشتم. با نرمش هایی که تو فیزیوتراپی دادند تا ۹۰٪ خوب شدم

من سال ۹۳ این طوری بودم چون کفش پاشنه بلند سرکار می پوشیدم و دائم تو حیاط مدرسه و کلاس ها و پله و .. ...

جلسات فیزیوتراپی رو کامل رفتین؟ 

جلسات فیزیوتراپی رو کامل رفتین؟

۱۰ جلسه رو رفتم. تاثیر زیادی نداشت. بیشتر نرمش هایی که کارشناسش یاد داد موثر بود. حتی الان هم پاهام رو دادم بالا و روی شکمم رو دادم ماساژ میدم.