2777
2789
عنوان

خیلی خسته ام چقدر سخته درس خوندن💔کنکوریا در چه حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 137 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مدونم آدم تو این دوران نه درست حسابی درس میخونه نه درست حسابی تفریح میکنه

بله ولی میخوام از فردا جدی ترین ورژنم باشم همین چندماه رو خوب بخونم و قبول شمم خلاص شم ازین زندان

بچه ها من کمو بیش شلو ول میخوندمبنظرتون از الان سفتو سخت بخونم قبول میشم؟تجربی و پشت کنکوریم

اره میشه معدلم که میدونی تاثیرش شده ۶۰ درصد بخون با جون و دل بعدشم ازین قفس لعنتی ازاد میشی برای همیشه

من 26 سالمه بادو تا بچه خیلی سختمه همش میگم کاش الان دبیرستان بودم همه چی فراهم هیچ کاری نداشتم راحت ...

عزیزم ❤️بخدا ماهایی که مجردیم هم سختمونه فرقی نیست بین ما و شماها که متاهلین خیلی کم فرق هست البته به غیر داوطلبایی که واقعا دارن میخونن خرخونی میکنن

عزیزم برو بیرون فضای پارک قدم بزن با هر چی دلتو خوب میکنه بخردوباره شروع کن واقعا سخته دخترم 11 هس ا ...

آره عزیزم امروز یک سری کار کردم بهتر شدمه ایشالله از فردا بهتر میخونم باید حتما قبول شمممم😍

من امسال کنکور باید بدم ولی گذاشتم پشت بمونماز استرس زیاد استفراغ میکنم مدامگفتم امسال نهاییارو بدم ...

ولی یک چیزی بهت بگم در حد توانت بخون که یک پشت کنکوری باسواد باشی حداقل که خیلی بار رو دوشت نباشه من اشتباه کردم که دیر شروع کردم 

هی دیگه نابودم شدم 😣😑شیش و هفت ساعت خیلی کمه من روز هایی که تا ساعت ۲ مدرسه ام ۱۰ ساعت می خونم

نه بابا چرا کمه عزیزم مهم اینه پیوسته باشه که عالیه حالا به حرفم میرسی حتما به خودت فشار نیار نهایت از تابستون انقدرش کن

هییی یادش بخیر منم پارسال این حس رو داشتم 

الانم درس دانشگاه دارم فرقی نکرده

با دوتا تفاوت 

استرس آینده مو ندارم و میدونم قراره تهش چی بشم 

هر چی میخونم نمره م مثل مدرسه خوب نمیشه همش دارم ۱۵.۱۶ میارم درصورتی که تو مدرسه زیر ۱۹.۷۵ نمیشدم

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن