2777
2789
عنوان

خیلی خسته ام چقدر سخته درس خوندن💔کنکوریا در چه حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 137 پست
بخون ک درآینده حسرت نخوری🤍بدون فکر به نتیجه فقط به نیت اینکه نهایت زور خودت رو بزنیشد شد😍 خدای نکر ...

مرسی عزیزم😍❤️

میدونم بخدا میدونم اما توی عمل کردن تر میزنم🥲خسته ام بشدت همش میگم از فردا ولی از قبلم له تر میشم هروز

دلم میخواد ی ریز درس بخونم با تمام وجودم امسال میدونی راحت تر هم شده چون اینایی که رشته خوب قبول شده بودن امسال نمیتونن کنکور بدن ناامید هم نیستم ولی احمقم همش ذهنم درگیره فیلم دیدنه خسته ام از کارام

هیچ انگیزه ایی ندارم بدم درس بخونم 😣

نگو اینطوری توروخدا باید دربیای حتما امسال راحت تر شده ی سریا که نمیتونن ترمیم معدل بزنن ی سریا هم ک دانشگاه خوب قبول شدن نمیتونن کنکور بدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی عزیزم😍❤️میدونم بخدا میدونم اما توی عمل کردن تر میزنم🥲خسته ام بشدت همش میگم از فردا ولی از قبل ...

پارسال خدایی خیلی بد بود رتبمون دو برابر شد

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
اخی عزیزم من روزی یازده رسوندمش ولی از خودم ناراضیم تراز اخیرین ازمون ۵۹۰۰ شد کلا میانگین ترازم همی ...

میدونی لعنتی ازمونا خیلی سختن بقران سوالا کنکور میبینم آروم میگیرم باورت میشه؟😂😂😂

عزیزم امسال در بیایم وقت برا عشق و حال هم زیاده😁همچنین 😍❤️

🫂خداکنهههههه

بوص‌بت

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

نگو اینطوری توروخدا باید دربیای حتما امسال راحت تر شده ی سریا که نمیتونن ترمیم معدل بزنن ی سریا هم ک ...

من امسال کنکور ندارم سال ۱۴۰۵ کنکور دارم ولی از الان حالم خرابه هیچ انگیزه ایی ندارم برای درس خوندن احساس میکنم بی فایده اس 

مرسی عزیزم😍❤️میدونم بخدا میدونم اما توی عمل کردن تر میزنم🥲خسته ام بشدت همش میگم از فردا ولی از قبل ...

گوشیتو جمع کن این مهمترین کاریه ک باید انجام بدی 

من دیر به خودم اومدم و فرصتمو ازدست دادم توروخدا تو اینکار رو با خودت نکن :)

فرصت خوشگذرونی همیشه هست 

درستو بخون جمعه ها هم به عنوان جایزه برو تفریح و عشق و حال

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
من امسال کنکور ندارم سال ۱۴۰۵ کنکور دارم ولی از الان حالم خرابه هیچ انگیزه ایی ندارم برای درس خوندن ...

اوه اوه دیونه اییاااا بشین کوچولو خانم😂تلاشت بکنی حتماً قبول میشی فکرای منفی هم نکن

من امسال کنکور ندارم سال ۱۴۰۵ کنکور دارم ولی از الان حالم خرابه هیچ انگیزه ایی ندارم برای درس خوندن ...

بخونننن نهاییا رو عالی بدده دیگع مث ما گرفتار ترمیم نشییی

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

میدونی لعنتی ازمونا خیلی سختن بقران سوالا کنکور میبینم آروم میگیرم باورت میشه؟😂😂😂

پارسال ترازت چند شد ؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
گوشیتو جمع کن این مهمترین کاریه ک باید انجام بدی من دیر به خودم اومدم و فرصتمو ازدست دادم توروخدا تو ...

😔بخدا گوشی هم هیچی ندارم توش ادم باید عاقل باشه و گرنه اگه گوشیم نباشه باز ی غلط دیگه ایی میکنم،

انقدر نخونده دارم که جرعت ندارم به عشق و حال فکر کنم

اوه اوه دیونه اییاااا بشین کوچولو خانم😂تلاشت بکنی حتماً قبول میشی فکرای منفی هم نکن

😂

واقعا دیگه نابود شدم از شب تا صبح می خونم بعد دیگه بدن ام ضعیف شده همش میرم بیمارستان ۱ ماه مدرسه نرفتم گواهی پزشکی بردم