2777
2789
عنوان

بعد ریست فکتوری

198 بازدید | 45 پست

که میخوام امروز انجام بدم

بارم با ابن شماره ی وارد سلیت شدم میتونم بیام

یا باید با جدید بیام

واینکه برنامه مابکت داخل گوشی میمونه درسته که بتونم دوباره ایتا رو از نصب کنم

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ریست کنی همش حذف میشه

آیا مایکت میمونه

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

😑تمام برنامه های نصبیت پاک میشن و دوباره با شمارت میتونی وارد بشی

خوب اطلاعی دقیقی ندارم ولازم انجام بدن

آیا مایکت میمونه

آیا مایکت میمونه

نمونه هم مهم نیست از گوگل دانلود می‌کنی 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

😑تمام برنامه های نصبیت پاک میشن و دوباره با شمارت میتونی وارد بشی

هوب اطلاعی کافی ندارم ولازم انجام بدم

مایکت میمونه 

خوب اطلاعی دقیقی ندارم ولازم انجام بدنآیا مایکت میمونه

عزیز عرض کردم تمام برنامه هات پاک میشن

حتی عکسا و فیلما کلا هرچیزی تو گوشی هست پاک میشه

وقتی میری گوشی میخری چجوریه؟

دقیقا بعد ریست همینجوری میشه باز

متاهل🩷🍃                                                               

تو سایت هم میتونی بیای ولی بقیه برنامه ها و شماره هرچی پاره میره

اها منظورت مخاطبین و برنامه های نصب شده

عزیز عرض کردم تمام برنامه هات پاک میشنحتی عکسا و فیلما کلا هرچیزی تو گوشی هست پاک میشهوقتی میری گوشی ...

اها ممنونم🙏🙏❤️❤️

میتونم از گوگل دانلود کنم

آره دیگه مایکت هم جز همون نصب شده های می‌ره پلی خوب میتونی دوباره نصبش کنی دردسری نداره

پلی الان باز نمیشه یه چند وقته الان گوشیم رو خریدم برج ۸a15

نمیدونم چشه ،تقریبا یه ماهی بیشتر باز نمیشه

اصلا وابدا

پلی الان باز نمیشه یه چند وقته الان گوشیم رو خریدم برج ۸a15نمیدونم چشه ،تقریبا یه ماهی بیشتر باز نمی ...

برو تو کروم بزن دانلود مستقیم مایکت اونجا دانلود کن مشکل پلی هم فکر کنم بدونم چیه