2777
2789

بیینید من گوشیم میزنم رو حالت هواپیما خب بعدش ک از اون حالت درش میارم چرا پیامایی ک توی مدتی ک فعال بوده نمیاد نمیشه یکاری کنم ک بیان بعد ازینک از اون حالت خارجش کردم؟؟؟

بعد از چند سال کاربریم خود به خود حذف شد هعییی😕😖بگذریم❤❤خانم مهندس آینده💗

متوجه نشدم منظورت دقیقا چیه

ولی خب وقتی گوشیت رو حالت معمولیه که خب پیام ها راحت برات میان دیگه

ولی وقتی میزاری رو پرواز دقیقا مثل وقتیه که گوشیتو خاموش میکنی

بعد که از حالت پرواز در دربیاری اگه کسی بهت زنگ زده باشه یا پیام داده باشه برات میاد

متاهل🩷🍃                                                               

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متوجه نشدم منظورت دقیقا چیهولی خب وقتی گوشیت رو حالت معمولیه که خب پیام ها راحت برات میان دیگهولی وق ...

ن خب منظورم دقیق همینه بعدش ک درمیارم نمیان

پیام ها میاد حتما پیام نداشتی البته تو شیائومی نوتیفش دیگ نمیاد سامسونگو ایفون نمیدونم...

چرا داشتم مطمئنم امتحان کردم با گوشی دیگه

ن خب منظورم دقیق همینه بعدش ک درمیارم نمیان

احتمالا تماسی یا پیامی نداشتی

و نکته هم هست بعضی مواقع پیام تماس از دست رفته برات نمیاد که اون مشکل از مخابراته

منم بعضی وقتا اینجوری شده که پیام تماس از دست رفته نمیاد ولی خب اگه کسی اسمس داده باشه اون صدرصد میاد

متاهل🩷🍃                                                               

احتمالا تماسی یا پیامی نداشتیو نکته هم هست بعضی مواقع پیام تماس از دست رفته برات نمیاد که اون مشکل ا ...

خب من مطمئنم چون با گوشی خواهرم ب خودم پیام دادم ولی بعدش ک از حالت درش اوردم نیومد

خب من مطمئنم چون با گوشی خواهرم ب خودم پیام دادم ولی بعدش ک از حالت درش اوردم نیومد

تماس بگیر با اپراتور سیمکارتت بهشون بگو برات درست میکنن

متاهل🩷🍃