2777
2789

خیلی دوست دارم بشینم عین آدم بخونم

توی این هوای خوب،همه چیز هم فراهم ولی دست و دلم نمیره خدایا هیچی نمونده تا کنکور 

شما کنکوریا در چه حالین خوب پیش میره؟

منم‌امروز‌زیاد‌پرتی‌داشتم

ولی‌خب‌اینجوریم‌نبودم‌ک‌نخونم‌اصلا

رسوندم‌ولی‌کمتر‌از‌روزای‌قبل

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

خوبم میخونم تایم انتراکم میام اینجا

اره خیلی سخته ولی چاره ای ندارم امسال اخرین فرصتمه ۱۲۸ روز مونده

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم‌امروز‌زیاد‌پرتی‌داشتمولی‌خب‌اینجوریم‌نبودم‌ک‌نخونم‌اصلارسوندم‌ولی‌کمتر‌از‌روزای‌قبل

کاش امسال قبول شیم روزام خیلی چرته همه چی تکراری دلم هیجان میخواد خوشگذورنی میخواد 

خوبم میخونم تایم انتراکم میام اینجااره خیلی سخته ولی چاره ای ندارم امسال اخرین فرصتمه ۱۲۸ روز مونده

🥺🥺خدااا دیونه شدم بخداا روزام تکراری و مسخره اه

ایشالله قبول شیم

وای دقیقا مثل من همه چی فراهم هست کلی کتاب دارم داخل اتاق ۳۰ تا کتاب کمک آموزشی دارم ولی نمیتونم بخو ...

😭😭😭بخدا منم درست بشو نیستم همش میگم از فردا ولی نه که نه بدتر از قبل میشم 

🥺🥺خدااا دیونه شدم بخداا روزام تکراری و مسخره اهایشالله قبول شیم

ایشالا دوازدهمی یا پشت ؟

منکه دارم روانی میشم دیگه از استرس 

چندساعت میخونید بچه ها تو روز ؟ میشه بگید همه

کاش امسال قبول شیم روزام خیلی چرته همه چی تکراری دلم هیجان میخواد خوشگذورنی میخواد

بد‌سنی‌کنکور‌داریم‌واقعا

اابتع‌من‌پشت‌کنکورم

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

ایشالا دوازدهمی یا پشت ؟منکه دارم روانی میشم دیگه از استرس چندساعت میخونید بچه ها تو روز ؟ میشه بگید ...

پشت کنکوری ام،

بخدا نگم بهتره چهار پنج ساعت بزور میخونم این روزا حالم بده

بخون ک درآینده حسرت نخوری🤍

بدون فکر به نتیجه فقط به نیت اینکه نهایت زور خودت رو بزنی

شد شد😍 خدای نکرده نشد هم پیش وجدان خودت شرمنده نیستی بابت کم کاری هات🫠 

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
نه دیگه اتفاقا خوبه سنمون،منم همینطور

وای‌نگو‌الان‌وقتع‌عشق‌و‌حال‌بود‌ن‌کنکور

عع‌موفق‌باشی🦦💘

پشت کنکوری ام،بخدا نگم بهتره چهار پنج ساعت بزور میخونم این روزا حالم بده

اخی عزیزم 

من روزی یازده  رسوندمش ولی از خودم ناراضیم تراز اخیرین ازمون ۵۹۰۰ شد کلا میانگین ترازم همینه