2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای میگذرونم آره میدونن هر دو مدرسه میرن

خخبه حداقل میدونن طرف تورو میگرنو فدای اون بابای عنترشون نمیشن اخه بچه کوچیما معمولا طرف باباشونو میگرن. 

رفتار شوهرت با بچه هات چطوریه؟! اونارو دوس داره یا حسابشون نمیاره و باهاشون بد رفتاری میکنه؟! 

چرا خوبه ولی هرروز چی زور زدم حق طلاق نداد که نداد مهریه که اصلا نمیده .بعدم من قصد طلاق ندارم تهش م ...

مطمئنی دیگه نمیخوای طلاق بگیری؟  اخه چطوری هر روز جلو چشمات باید ببینی و تحمل کنی؟ 

مطمئنی دیگه نمیخوای طلاق بگیری؟ اخه چطوری هر روز جلو چشمات باید ببینی و تحمل کنی؟

اره مطمئنم. 

دیگه عادت کردم ..انگاروجود نداره. انگار من فقط یه مادرم

انقد از خانوادم ناامیدم که حد نداره اونا باعث همه این اتفاقا هستن 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
بی تفاوته نسبت بهشون و خیلی بد اخلاق

ای بابا اینجور که خیلی اوضاع خیط شد، پس برا چی موندی میگی بخاطر بچه ها! خب بچه هاشو دوس نداره دیگه معمولا اینجوری بچه ها هم محبت نگیرن اونا هم دیگه دوسش نخواهن داشت؛  باز من گفتم اینجوری گاه باباشون دوسشون داشته باشه براشون ارزش قائل باشه بقیه پلا هم خراب شن باز این پل هست که زندگیشون رو این استوار باشه بگن اینا ثمره ی ازدواج ماس و بخاطر اینا تلاش کنیم ولی مثل اینکه این پلی هم در کار نیستو و غیره، پس برا چی موندی؟! صرفا جای خواب؟ 

من میگم این فقط به این دلیل با تو ازدواج کرده که نگنفلتنی تا ایکس سن مجرد مانده پشتش حرف در نیارن یه زن بگیره بذاره خونه اسم متاهل روش باشه ولی تو بیرون بره پی خوشگذرانیاش مثل مجردا و دختر بازی کنه فارغ از اینکه شوهره یه خانمه و بابای بچه هاشه و مسئولیت داره، ای تفف

ممنون عزیزم خانوادم خیلی سمی ان یه روزم نمیتونم اونحا بمونم اصلا خودشون گفتن اینجا جایی نداری طلاق ن ...

نگا اگه واقعا میخوای تغییری ایجاد کنی یه روز با بچه هات پاشو برو خونه مامان بابات و محکممم بهشون بگو من دیگه پیش اون ادم نمیرم اگه هم گفتن برگرد و اینا بگو تو خونه شما منم سهمی و ارثی دارم حق دارم اینجا بمونم چه بخواین چه نخواین

با یه وکیلم برو صحبت کن تو که همه چیز به نامته پس قانونی هم اوکیی دیگه نگو هم که بعدا چیکار کنم یه زنم تنهام و ازین چیزا بدون اگه واقعا با شرایط بجنگی و تلاش کنی تغییرشون بدی قطعا کم کم بهتر میشه

میتونی یه کار پیدا کنی انلاین حضوری هر طوری و فقط واسه زندگی بهتر مبارزه کنی چون بعد هر سختی اسونیی هست

اینکه فک میکنید چون خانومید از پس شرایط بعدش بر نمیاید خیلی نامردیه

مثلا من ادم میشناختم شوهرش تو جوونی فوت کرد خودش دست تنها ۶ تا بچه رو تونست تو شهرای دورافتاده بزرگ کنه همشونم عاقبت بخیر شدن هر کدوم دکتر مهندسین الان

خیلی سختی کشیدن ولی تونستن یا مثلا بی بی مریم هم یه خانم بود بیشتر از صد تا مرد تو تاریخ ایران تاثیرگذار بود

درسته سخته ولی بعد تلاش و جنگیدن با شرایط ادم میتونه وضعیت بهتر برسه

بخدا بچه هاتم ببینی همه تلاشتو میکنی براشون انگیزه میشه بتونن موفق شن

بخدا شوهرتم اینجوری راحت تره خودش یا حداقل به خودش میاد

البته نمیدونم کلی طومار نوشتم شاید همش چرت و پرت گفتم بالاخره من که از همه چیز خبر ندارم ولی خیلی این متن تو دلم بود بگم

اره مطمئنم. دیگه عادت کردم ..انگاروجود نداره. انگار من فقط یه مادرمانقد از خانوادم ناامیدم که حد ندا ...

خانوادت مجبورت کردم با این ازدواج کنی یا خودتون با هم اشنا شدین؟! 

نظر شخصیه من اینه که خانوادت برات که کاری نمیکنن منفعتی که نمیرسونن بیشتر باعث ناامید بودنتم هستن به جای امید دادنو اغوش وا کردن، پس دیگه نبینشون به نظر من چون بیشتر اعصابت خورد میشه و یادت میاد چی به سرت اوردن. من بودم اینکارو میکردم چون اونا همینجوریم باعث عذابمم حالا با دیدنشون بیشتر احساس کنم بی کسم و بدبخت؟؟! 

نگا اگه واقعا میخوای تغییری ایجاد کنی یه روز با بچه هات پاشو برو خونه مامان بابات و محکممم بهشون بگو ...

دستت درد نکنه گلم 

ولی اگه دیگه تحملم تموم بشه و اونم اصلاح نشه همین کارو میکنم هرچند میدونم پدر مادرم هر طور شده برم میگردونن

خانوادت مجبورت کردم با این ازدواج کنی یا خودتون با هم اشنا شدین؟! نظر شخصیه من اینه که خانوادت برات ...

اره ازدواجم زوری بود تو سن کم و این آقا رو اصلا نمی‌شناختم 

کلا باعث بدبختی من خانوادمم

خودمم نمیدونم دارم چیکار میکنم

یکیم اینکه تو هنووز جوونی به نوعی اولای راهی تازه ۲۶ سالته، احساس میکنم مثل این زنای افسرده یه گوشه ی مبل جمع شدی و دستمال به دستی نمیخوای حرکتی بزنی خسته شدی. ولی اینکارو نکن این رویه رو پیش نگیر بیشتر خانومایی که سنشون بالاس اینجوری بی رغبتن به طلاق و ایجاد تغییر و....  تو جوونی هنوز تازه نفسی نذار حقتو بخورنو اسکل فرضت کنن به خاک سیاه بشونش حتی سینه خیز سینه خیز

شوهر من که که هرچی زن متاهل پیدا کرد باهاش دوست شد چیه پس🫠💔

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔