2777
2789
من مشکلم اینه نه میبخشم نه طلاق میگیرم

عزیزم این راه حل نیست 

اگر شرایطت خانوادت خوبه و ساپورتیو هستن و خودت منبع درامد داری و مستقل هستی و زندگی بعد طلاقت بهتر از الانت هست ، تصمیم جدایی بگیر

اگر شرایطت ممکنه بدتر بشه 

کلا انگار نمیبینی خیانت هاشو و کلا خودتوبزن به ا ن راه که فکر میکنی پشیمونه و دیگه تکرار نمیکنه ،وگرنه با هربار به روش اوردن و موندن توی این زندگی پروتر میشه 

و یا اگر از خانوادت و یا بزرگتر خیلی عاقل  حساب میبره با اون تهدیدش کم و یا به اون بگو تذکر بده 

اگرم میخوای بمونی 

خودتو بزن به نفهمیدن 

تا میتونی پس انداز جمع کن و خومه و ماشین را به نام خودت کن کم کم و اینکه حواست به بیماری های مقاربتی باشه و اگر شرایطتشو دای گارداسیل بزن و رابطه با کاندوم داشته باش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این راه حل نیست اگر شرایطت خانوادت خوبه و ساپورتیو هستن و خودت منبع درامد داری و مستقل هستی و ...

ممنون عزیزم 

خانوادم خیلی سمی ان یه روزم نمیتونم اونحا بمونم اصلا خودشون گفتن اینجا جایی نداری طلاق نگیری 

مال و اموال بنامم هست به بزرگترا هم گفتم. فعلا که طلاق عاطفی گرفتم و دوسش ندارم دیگه چکش هم نمیکنم

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
ممنون عزیزم خانوادم خیلی سمی ان یه روزم نمیتونم اونحا بمونم اصلا خودشون گفتن اینجا جایی نداری طلاق ن ...

درسته از نظر روح و روان واست خوب نیست 

اما وقتی پیش خانوادت ادیت میشی ، اینجا لاقل خانم خونه ی خودت هستی و بچه هات اواره نمیشن 

چاز روانشناس خیلی خوب کمک بگیر 

هم فشار های روانیت کمتر میشه و هم شاید راه حل هایی پیدا بشه که کمتر بره سراع این کار

هرچند که فقط همسر شما نیست ،تعداد زیادی از مردهای جامعه چشم هاشون گردان هست 🥲

بچه ها عکس زنی پخش بشه احتمال داره به گوش خودش برسه یا تهران بزرگه و خبردار نمیشه ؟؟؟؟؟

همه چیز ممکنه نمیشه با قاطعیت گف که غیر ممکنه تو جایی مثل تهران به دستت برسه و فلان.. 

مخصوصا هم اینکه لختی بوده دیگه هیچ.  درسته الان عکس لختی خیلی از زنا دس به دس میشه و هس تو اینترنتو چیز جدیدی نیس ولی بلاخره اینکه اینجا ایرانه اینجا مردم یجورین که گرسنه هم باشن اول عکس لختی تورو قضاوتو وایرال میکننو ابروتو میبرن بعد به زندگی خودشون میرسن؛ لپ کلام انتظار هر چیزیو دشته باش نگو اتفاقی نمیوفته نکنه سوپرایز شی، اینایی هم که میگن الان دیگه پخشش نمیکننو فلان ازت بدشون بیاد یجوری پخشش میکنن حض کنی ابروتو میبرن، نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی خب واقعیته خواستم بهت بگم خیالتو راحت کنم 

پس دلیلش چیه انقد کثیفن دخترم بهش میگف بابا یکی مث خودت پیدا کن

دلیلش تربیت بد و غلط خانوادشون  ذات کثیف خودشون.  وضعیت خراب جامعه زیاد شدن تن فروشی و ...........

اگه تو براش کم هم بزاری بازرزززز دلیل خیانت نیس

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
ممنون عزیزم خانوادم خیلی سمی ان یه روزم نمیتونم اونحا بمونم اصلا خودشون گفتن اینجا جایی نداری طلاق ن ...

ان شالله شوهرت درست میشه

کاش پیش مشاوری بری که غیر طلاق یا طلاق عاطفی توخونخ  راهکار دیگه ای بهت بده

با خود شوهرت صحبت کردی در این مورد؟ به غیر قهر و دعوا

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
دلیلش تربیت بد و غلط خانوادشون ذات کثیف خودشون. وضعیت خراب جامعه زیاد شدن تن فروشی و ...........اگ ...

درسته ذات باید درست باشه

ولی اگه خودش بخواد درست میشه باید بهش یه تلنگری چیزی بخوره قباحت کارشو درک کنه...

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،