2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اردیبهشت عمل کردم، با دکتری ک میخواستم، با هزینه ی بیمارستان ، شد صد و سی تومان 🙂

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
مبارکت باشه گلم ولی چقدررر زیاد شده از نتیجه هم راضی بودی میشه عکس براری

بلی از قبل دکتر رو میشناختم...راستش چون ب دلار میگیره آنقدر میشه وگرنه هزینه ی جراحی شون، تقریبا ب دلار مبلغ بیست سال پیش هست، البته هزینه ی بیمارستان برای ما خیلییی زیاد بود، یعنی بیمارستانی ک این دکتر بیمارانشون رو بستری میکردن خیلی گرون بود...اما ب هر حال دکتری هستن ک کارشون خوب بود..منم از جای دیگ می ترسیدم.

راستش میترسم از عکس گذاشتن ، چون اگر حرف منفی بشنوم اذیت میشم...اما راضی ام دماغمو دوست دارم ، طبیعی و تر و تمیز 😊

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
بلی از قبل دکتر رو میشناختم...راستش چون ب دلار میگیره آنقدر میشه وگرنه هزینه ی جراحی شون، تقریبا ب د ...

مبارکه همین که راضی هستی خودت می ارزه هر چقدرم هزینه ش باشه من ‌‌پارسال عمل کردم و خودم راضیم منم نیمه فانتزی  ولی نچرال و خوش فرمه  

مبارکه همین که راضی هستی خودت می ارزه هر چقدرم هزینه ش باشه من ‌‌پارسال عمل کردم و خودم راضیم منم نی ...

آره برا منم تقریبا همینه... واقعا همین مهمه ک خودمون راضی باشیم...منم بینی خوبی داشتم با گذر زمان تغییر کرده بود، وگرنه هنوزم طبیعی بودن دخترا رو بیشتر می پسندم...اما تا به این سن هیچ عملی نداشتم، دیگ بینیم یه کم انحراف پیدا کردم بود و قوز درآورده بود...😅 بالاجبار تن ب عمل دادم،🥴