2777
2789
بخدا کندم ازش فقط دلم به حال خودم میسوزه

اگه کنده باشی که انقدر سعی نمیکنی بهش ثابت کنی 

یا پیگیرش باشی 

آدم وقتی میکنه دیگه نسبت به اون آدم خنثی میشه 

اما بهت حق میدم که واس خودت ناراحت باشی منم این حسو نسبت به خودم دارم اما خیلی بهتر از قبل شدم ...این دنیا گذراست تموم میشه سعی میکنم خودمو بسپارم به جریان زندگی در لحظه زندگی کن به بچه هات نگاه کن و لذتشو ببر باهاشون وقت بگذرون همه ی زندگی تو شوهر و عشق خلاصه نمیشه 

اصلا به نظرم عشق یه رویای شیرین یه خیاله خیلی بهش اهمیت نده ...

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب سوالی دارم ،شما درباره نظرات حقوق دانان وجامعه شناسان دنیا درباره پوشش تحقیق کردیدالبته تحقیق کام ...

عزیزم این صحبتا جاش تو نی نی سایت نیست فضای اینجا به شدت بسته و پر از افرادیه که مقابل نظرات و پیشنهاداتی که ازش سر در نمیارن فقط بلدن جبهه بگیرن ...

پیشنهاد من به شما برای بیان نظرات این مدلی تردز هست 

مثل توییتر خیلی دوستانه و به دور از این جبهه گیری ها

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بچه ها چرا انقد دعوا میکنید هر کسی یه نظری داره ، بخدا زشته 

یکی نظرش اینه که حجاب خوبه یکی برعکس، کلا خیانت چیز بدی هست و از قدیم هم بوده ولی ما زن ها خودمون وقتی به یه مردی رو ندیم خیانتی شکل نمیگیره ، اگه زن ها چه با حجاب چه بی حجاب حیا و عفت داشته باشند هیچ مردی به خودش اجازه نمیده که به اون زن نزدیک بشه، سال اول ازدواجم با اسنپ برمیگشتم چون خیلی روابط عمومی بالایی دارم با راننده صحبت میکردم احساس کردم خیلی خسته و داغونه گفتم بزار مسیر طولانی کسل کننده نباشه ولی دیدم وسطاش داره بی جنبه بازی در میاره خیلی محترمانه گفتم مثه اینکه سوءتفاهم شده من متاهل هستم و خیلی ام دوستش دارم و بهش متعهدم و دیگه تا رسیدن به مقصد با اون راننده همکلام نشدم، مردا خیلی زود بی جنبه میشن 

یکی گفته بود عمر ازدواج ها تو اروپا کمه

حالا اگ قبول کنم عمر ازدواج ها تو ایران بیشتره

خببب برای چی بیشتره 

برای اینکه ی زن بخواد طلاق بگیره جوونش ب لبش میرسه بتونه طلاق بگیره

چون زن حق حیات نداره تو ایران بچشو میگیرن ازش طلاقش نمیدن و کلی اذیت دیگ اینجوری عمر ازدواج ها زیاد تره

یا زن بدبخت از ترس آبروشه با همه چیز ساخته 

با بی پولی با بی محبتی و تمام اذیت های همسرش ساخته چون از آبرو ریزی طلاق میترسه

وقتی تو جامعه اروپا به زنی ک جدا شده توهین نمیشه جرئت میکنه طلاق بگیره زندگی سگی نداشته باشه 

تو همین سایت چند روز پیش ی ادم بی شخصیتی یک توهین بزرگ به خانم های ک جدا شدن کرد.

ی جوری میگن عمر ازدواج های ایران بیشتره انگار دلشون هم خوشتره

بعضیا با ی مرد کمتر از حیوون زندگی میکنن ولی نمیتونن طلاق بگیرن

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظر من همه مردها این خصلت را دارن فقط بعضی ها قدرت بیشتری دارن و خودشون را کنترل میکنند این خصلت خد ...

ش ا شیدم تو طرز فکرت.. امثال شماها رو باید باید سوزوند تا شر بیمارهای جنسی از مردم دور باشه 

عزیزم این صحبتا جاش تو نی نی سایت نیست فضای اینجا به شدت بسته و پر از افرادیه که مقابل نظرات و پیشنه ...

یه سوال دوست عزیز فضاهایی که شما به این بزرگوار برای بحث ازاد پیشنهاد میکنیم تمانا فی لتر هستن 

حالا شما باید ازش استفاده کنین یا ماهم میتونیم استفاده کنیم یا همه نباید استفاده کنیم؟یا با فی لتر شکن بریم که بالاخره فیل تر شکن فروش ها هم سود خودشونو بکنن از بحث ازاد ما!!!!چطوریاست بالاخره این ماجرا؟

چرا نگفتین توروبیکا سروش و ایتا و بله بحث ازاد کنن؟

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
دقیقا شوهر من به حدی پررو هست که برگشت به من گفت یه رفیقی دارم یه زن برده خونش تو تخت خودشون باهاش ر ...

چقدر پررو شدن ، قانون درست و حسابی داشتیم از زن حمایت میکرد ، جرات نداشتن چنین غلطایی بکنن.

پس نباید همه قصور را گردن شوهرتون بندازید، خودتون، خانم های دستتون هم مقصرید، البته شوهرتون هم که تق ...

چقد شما چرت و پرت گفتی واقعا تقصیر ایشونه که شوهرش هوله ایشون نباید بره مهمونی 😐داریم اصلا همچین چیزی